Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Bordlamper

Bordlampen er et af de lamper, som vi bruger mest. De passer ind de fleste steder i hjemmet, alt lige fra gangen til soveværelset. Fælles for alle bordlamper er deres naturligt bløde lys. Ikke for stærkt og heller ikke for svagt. Hos Trademax finder du en masse varianter at vælge i mellem. Alt fra fantasifulde lamper, der passer perfekt til badeværelset, til lidt mere stilrene og moderne lamper, der passer til både entre og på natbordet.

Sortèr efter:
Side 1 af 3
Sortèr efter:
Side 1 af 3

Praktiske og flotte bordlamper

En bordlampe passer ikke blot til de fleste behov, men er også nem at installere og har en lang holdbarhed. Her på siden finder en du en lang række forskellige bordlamper. Vi har alt fra tidsløse klassikere som passer hjem i de fleste hjem til moderne og spændende lamper for dem som ønsker noget helt unikt. Vi har lamper der passer lige fra børneværelset og til stuen. Vores lamper fås i forskellige størrelser og i forskellige former, så der er rig mulighed for at finde den lampe, der passer netop til dit rum. Vores lamper fås samtidig i en lang række forskellige farver så du har mulighed for at finde din personlige lampe som passer godt sammen med dine møbler.

Her på siden kan du igennem de forskellige lamper igennem kategorierne. Find den lampe der passer lige til dig og dit rum her på siden og du er sikret en lampe der passer til dit rum og kan være med til at give et smukt lys i mange år.