Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Gulvlamper.

Gulvlampen er det perfekte tilbehør til enhver stue og fungerer også godt som generel belysning i soveværelset. Gulvlampen er valget, hvis du ikke ønsker, at hele rummet skal blive fyldt med lys, men ønsker at et område får en jævn og flot belysning. Derudover er der gulv lamper specielt designet til spotbelysning, fremragende til at nyde en god bog. Med vores mange varianter af gulvlamper, vil dit valg kan ikke blive helt enkelt, men variationen her på Trademax giver dig mulighed for at finde, hvad der er rigtigt for dig både i stil og funktion.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Praktiske og flotte gulvlamper

Få praktisk og flot belysning i dit rum med en af vores mange gulvlamper. Her på siden kan du finde et stort udvalg af forskellige gulvlamper i forskellige udformninger og størrelser. Vi tilbyder en lang række gulvlamper som sikrer en nem opsætning og lang holdbarhed. Vores gulvlamper er samtidig i en høj kvalitet, så du er sikret et produkt der varer mange år ud i fremtiden og som kan være med til at give lys til dit rum. Her på siden kan du finde den lampe der passer lige til dig, lige fra diskrete lamper til storslående lamper der giver fylde og pryder i rummet. Vælg lige fra tidsløse klassikere til moderne design.

Vores lamper kommer i en række af forskellige udformninger og farver, så du har mulighed for at vælge netop den lampe som passer til dit rum. Du kan via vores søgefunktioner her på siden vælge netop den lampe der passer til dig og være sikret et produkt i høj kvalitet mange år ud i fremtiden.