Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Loftlamper

Fyld hjemmet med lys og lad det fyldes med liv. Jer kan du finde vores store udvalg af loftlamper. Med vores brede sortiment, har du mulighed for at sætte ekstra lys på hverdagen og finde de lamper der passer lige dig. Vi har alt fra klassiske lamper i tidsløst design, som passer i de fleste rum, til moderne loftlamoer i helt unikke og eksklusive designs, til dem der ønsker noget helt specielt. Du kan vælge mellem mindre diskrete lamper, helt op til vores fyldige lysekroner. som er med til at skabe en storhed af lys i dit rum.

Vores lamper fås i mange forskellige former og farver, så du har rig med mulighed for at sætte dit helt personlige præg på dine rum. Find den lampe du ønsker dig her på siden og skab noget lys i tilværelsen via vores lamper der vil pryde ethvert rum.

Sortèr efter:
Side 1 af 6
Sortèr efter:
Side 1 af 6

Loftlamper giver en helhed til hjemmet.

Uanset hvilken stemning du vil skabe i dit hjem, kræver det forskellige former for belysning. Bestem rummets formål og skabe et miljø, der fremkalder de rette følelser. Med en loftlampe skaber du et autentisk miljø, hvor du, din familie og dine venner kan trives. Vi ved at belysning handler om meget mere end blot at give lys. Det gælder om at finde en loftlampe, der kan mestre kombination af æstetik og funktionalitet på den rigtige måde. Den skal passe ind i indretningen, samtidig med at den skal give et behageligt lys, der gør alle glade. Trademax har samlet et bredt udvalg af loftlamper, der lyser op og sætter den rigtige stemning til din hverdag. Vælg mellem klassiske ophængningslamper og spændende designs, der skaber nye indtryk til dit hjem. Tag et kig på vores udvalg og vælg din favorit. Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål. Vi anbefaler gerne nogen af vores både stående og hængende lys, så længe det passer til din smag!