Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages returret

Vi tilbyder 14 dages returret.

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Få lys fra oven med vores taglamper

Fyld dig rum med lys og lad det flyde med liv. På denne side kan du finde vores udvalg af taglamper, hvor vi dækker over et stort sortiment. Med vores mange valgmuligheder inden for taglamper, har du mulighed for at sætte ekstra lys på tilværelsen og finde de lamper der passer lige til dit rum og dit hjem. Vi har alt fra klassiske lamper i tidsløst design som passer i de fleste rum og til moderne taglamper i helt unikke design for dem som ønsker noget helt specielt til deres rum. Du kan vælge mellem mindre diskrete lamper og helt op til vores fyldige lysekroner som er med til at skabe en storhed af lys i dit rum.

Vores lamper fås i mange forskellige former og farver, så du har rig med mulighed for at sætte dit helt personlige præg på dine rum. Find den lampe du ønsker dig her på siden og skab noget lys i tilværelsen via vores lamper der vil pryde ethvert rum.

Sortèr efter:
Side 1 af 5
Sortèr efter:
Side 1 af 5

Loftlamper giver en helhed til hjemmet.

Uanset hvilken stemning du vil skabe i dit hjem, kræver det forskellige former for belysning. Bestem rummets formål og skabe et miljø, der fremkalder de rette følelser. Med en loftlampe skaber du et autentisk miljø, hvor du, din familie og dine venner kan trives. Vi ved at belysning handler om meget mere end blot at give lys. Det gælder om at finde en loftlampe, der kan mestre kombination af æstetik og funktionalitet på den rigtige måde. Den skal passe ind i indretningen, samtidig med at den skal give et behageligt lys, der gør alle glade. Trademax har samlet et bredt udvalg af loftlamper, der lyser op og sætter den rigtige stemning til din hverdag. Vælg mellem klassiske ophængningslamper og spændende designs, der skaber nye indtryk til dit hjem. Tag et kig på vores udvalg og vælg din favorit. Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål. Vi anbefaler gerne nogen af vores både stående og hængende lys, så længe det passer til din smag!