Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: Lukket
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 395kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Loftlamper

Skarpt lys eller et dæmpet lys? Hvilken stemning vil du skabe med lyset i dit hjem? Giv dit hjem flotte detaljer i form af lamper og godt lys. Sørg for at kombinere design og praktiske detaljer på den rigtige måde! 

Se vores udvalg af loftslys og vælge den eller dem, der passer med dine andre møbler. Vi leverer hjem til dig!

 

 

 

 

Sortèr efter:
Side 1 af 5
Sortèr efter:
Side 1 af 5

Loftlamper

Afhængigt af den stemning, du ønsker at have i dit hjem, kræver det forskellige former for belysning. Bestem hvad det værelse er egnet til og skabe et miljø, der fremkalder de rigtige følelser. 

Vi ved, belysningen er så meget mere end bare at give lys. Du er nødt til at finde en loftlampe, der kan mestre kombination af æstetik og funktionalitet på den rigtige måde. Den bør passe ind i indretningen, samtidig som den skal give et behageligt lys, der gør alle glade. 

Trademax har et bredt udvalg af loftlamper, der lyser op din hverdag. Vælg mellem klassiske ophængningsindretninger og spændende design, der skaber nye indtryk til dit hjem. Tag et kig på vores udvalg og vælge din favorit.