Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

VÆGLAMPER

Væglamper har de perfekte egenskaber, der gør det meget lettere at dekorere sit hjem. Der findes mange måder at anvende disse lamper på. Alt fra effektiv punktbelysning, til et smukt dekorativt element på vægge indendørs og udendørs. På Trademax finder du væglamper til alle lejligheder. Den perfekte sengelampe, den dekorative væglampe eller den klare udhus-lampe kan findes her hos os. Alle de små ekstra detaljer omkring din belysning, som du altid vil have fixet, kan arrangeres gennem de lamper du finder i vores store udvalg.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Væglamper i et stort udvalg af designs

Her på siden kan du finde vores store udvalg af forskellige væglamper som i forskellige udformninger. Vi har en lang række lamper i forskellige afskygninger, som kan pryde dit hjem. Hos Trademax kan du vælge imellem en lang række forskellige lamper i forskellige designs og udsmykninger. Du kan vælge den lampe der dækker dine behov og som passer ind i dit rum. Vi har en række tidsløse klassikere der passer ind i de fleste rum og også en række lamper i mere moderne design der kan give et helt unik lys og pryde dit rum. Vores lamper fås i en række forskellige materialer og farver, så du har mulighed for at vælge din personlige lampe der passer til dit rum.

Find din lampe her på siden via vores forskellige kategorier. Når du bestiller din væglampe hos Trademax, får du en lampe, som har en lang holdbarhed og samtidig er let at installere i hjemmet.