Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Havemøbler

Nyd den danske sommer med smukke havemøbler fra Trademax! Giv dig selv mulighed for at slappe af og tage det roligt i sommer. Med stilfulde og komfortable havemøbler kan du nyde det gode vejr på den bedste måde. Vi har havemøbler, som imødekommer dine behov i haven, på terrassen, altanen eller andre steder, hvor du ønsker at sidde eller ligge komfortabelt.

Ønsker du at slappe af i en lænestol eller loungestol, spise gode middage ved et dejligt havesæt eller bare nyde en smuk sommeraften med venner i er loungesæt? – Ligegyldigt hvordan du ønsker at bruge tiden i sommer har vi havemøbler, der passer til dig! Her kan du finde komfortable havemøbler, som er holdbare og robuste, til en god pris. Vores havemøbler holder høj kvalitet – de har et stilfuldt udtryk og findes i mange forskellige modeller og materialer. Vi har et bredt og varieret sortiment og tilbyder blandt andet havesæt, loungesæt, havestole, haveborde og møbelovertræk. Velkommen til vores hjemmeside. Vi tilbyder havemøbler, som lader dig nyde sommeren, uden at du skal bruge masser af tid på vedligeholdelse.

Sortèr efter:
Side 1 af 28
Sortèr efter:
Side 1 af 28

Havemøbler til alle situationer

Nyd vejret og læn dig tilbage med flotte og holdbare havemøbler fra Trademax. Hos Trademax kan du finde et stort udvalg af forskellige havemøbler der holder til alle former for vind og vejr mange år ud i fremtiden. Få mere ud af haven med vores store udvalg af havemøbler hvor du kan finde alt fra liggestole og komplette havemøbelsæt med lang holdbarhed, så du er sikret flotte havemøbler langt ud i fremtiden. 

En have fortjener et flot sæt havemøbler hvor hele familien og gæster kan nyde haven og vejret udendørs når tiden er til det. Vi forhandler et stort udvalg af forskellige havemøbler og havemøbelsæt med lang holdbarhed, så du har mulighed for at bruge dine havemøbler i mange sæsoner. Hos Trademax kan du finde havemøbler og tilbehør i mange forskellige designs – lige fra klassiske tidsløse designs til nye moderne klassikere. Vi udvider løbende vores sortiment af havemøbler med nye møbler vi kvalitetstester inden vi sætter dem i sortimentet, så du er sikret de bedste havemøbler til den bedste pris uden at skulle gå ned på design eller kvalitet. Hvis du er i tvivl om hvilke havemøbler der passer netop til din have, er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning så du kan få de havemøbler der passer bedst til dig og din have. Vi bestræber på at give vores kunder det bedste. Ud over at kunne få moderigtige og holdbare havemøbler har du også mulighed for at få levering lige til døren – nemt og sikkert, så du skal blot bekymre dig om at finde de rigtige havemøbler der passer netop til din have som du kan nyde de næste mange somre med.