Åbningstider kundeservice

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Bestil via telefonen!

Vi tilbyder også mulighed for at handle via telefon. Vores professionelle kundeservice giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fuld returret

Vi tilbyder 14 dage med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Aluminiumstole med lang holdbarhedstid

Hos Trademax kan vi tilbyde en bred vifte af forskellige stole udført i aluminium, som giver en fantastisk siddekomfort og samtidig holdbare møbler der vil holde mange somre frem. Vi tilbyder en lang række forskellige stole i forskellige designs og farver med den bedste komfort og holdbarhed. Vi tilbyder alt lige fra de klassiske aluminiumsstole til hele sæt og hængesofaer som giver dig mulighed for at vælge det der passer lige til din have når du skal nyde sommeren.

Vores aluminiumsstole fås i en lang række forskellige udformninger og i et bredt udvalg af forskellige farvemuligheder, så du kan finde dit helt eget personlige sæt som dig og din familie kan nyde sommeren i mange år frem. Vælg dine aluminiumsstole her på siden ud fra vores mange valgmuligheder via vores søgeværktøjer og find det sæt du ønsker. Sammen med vores stole udvalg tilbyder vi også en nem og hurtig levering lige til døren, så det eneste du skal bekymre dig om er at nyde livet og slappe af i solen.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1