Åbningstider kundeservice

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Bestil via telefonen!

Vi tilbyder også mulighed for at handle via telefon. Vores professionelle kundeservice giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fuld returret

Vi tilbyder 14 dage med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Polyrattanstole der klarer alt vind og vejr

Ønsker du stole eller sofaer med den bedste siddekomfort og holdbarhed, så er du kommet til det rette sted. Hos Trademax har vi et stort udvalg af forskellige stole og sofaer lavet i polyrattan, som ikke blot giver dig møbler med den bedste komfort, men også møbler der kan holde lang tid og kan klare at stå uden for både om sommeren og vinteren. Vi har et udvalg af møbler lavet i polyrattaen, som giver dig god mulighed for at vælge de møbler der passer til netop dine behov når du skal nyde det udendørs liv.

Vores møbler fås samtidig i en lang række af forskellige farver og udformninger, som giver dig mulighed for at vælge dit helt unikke og personlige sæt til at pryde haven med mange år frem i tiden. Find dit polyrattan-møbel her på siden via vores valgmuligheder og få dine møbler i den bedste design med komfort i højeste klasse, som samtidig har en lang holdbarhed.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1