Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Polyratten

Havemøbler i polyrattan fra Trademax. Nyd de herlige dage i solen og skønne sommeraftener med hyggeligt selskab. Vælg dine favoriter og byd dine venner ind til en herlig grillaften. I Trademax's sortiment finder du et bredt udvalg af havemøbler, fremstillet af polyrattan, i flere forskellige stile og materialer. Hos os finder du et bredt sortiment af havemøbler i polyrattan der tåler at stå udenfor hele året rundt. Møbler fremstillet af polyratten er af høj kvalitet. Aluminiumramme gør at havemøblerne kan stå udenfor både vinter og sommer.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

Ekstra holdbare møbler i polyrattan

Med et sæt havemøbler lavet i polyrattan får du ikke blot møbler i flot design og god siddekomfort, men også møbler som har ekstra lang holdbarhedstid. Hos Trademax forhandler vi en lang række forskellige havemøbler lavet i det ekstra holdbare materiale polyrattan, som gør at dine møbler kan stå uden for både om sommeren og vinteren i alt fra solskin til hårdere vejr som normale møbler ikke vil kunne klare.

Vi har et stort udvalg af forskellige havemøbler lavet i polyrattan. Du kan finde vores møbler i en lang række af tidsløse designs, som giver dig mulighed for at få nogle møbler der pryder din have og som samtidig sikrer dig en ekstra lang holdbarhed. Vores møbler i polyrattan er et godt valg til dig som ønsker noget ekstra til haven og for holdbarheden af dine møbler. Med et stort udvalg af designs og farver får du rig mulighed for at vælge netop det sæt som du ønsker dig og som vil pryde enhver have af alle størrelser.