Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Udestole til de lange sommernætter

Nyd den danske sommer i møbler af den bedste kvalitet og med en fantastisk siddekomfort. Vi har et stort udvalg af forskellige udestole som passer til alle behov. Vi har alt fra de klassiske lænestole for dig som ønsker at være helt afslappe og nyde solen, til vores hængesofaer som giver noget helt unikt til dig som rigtig vil nyde livet i den bedste komfort. Vi har et stort udvalg af udestole der passer til dit behov i holdbare materialer i forskellige farver og udformninger. Med et stort udvalg af forskellige typer af udestole kan du finde dit helt personlige møbel som giver den bedste komfort og fremstår smukt i haven.

Vi har udestole der passer til alle behov, lige fra dig som ønsker at slappe helt af og nyde sommeren, til dig som ønsker at have noget hvor hele familien kan slænge sig. Vi har noget til alle behov og med et stort udvalg har du gode muligheder for at finde det der passer lige til dig

Sortèr efter:
Side 1 af 3
Sortèr efter:
Side 1 af 3

Her på siden kan du igennem vores hjælpeværktøjer finde frem til netop de udestole som du ønsker at og som passer til din have og dine behov. Bestil dine udestole fra Trademax og få de bedste og mest komfortable møbler til at nyde sommeren i. Du kan vælge mellem et stort udvalg af forskellige stole lige fra de tidsløse og simple lænestole til de større stole og hængesofaer hvor dig og din familie har rigelig muligheder for at slænge jer mens I nyder solen.

Hvis du ønsker hjælp til at finde den eller de udestole der passer netop din have og dit behov, så er vi klar til at hjælpe dig så vi kan finde frem til det bedste. Vi tilbyder samtidig en hurtig og nem levering lige til din dør, så det eneste du skal gøre er at sætte dig tilbage og nyde livet og den danske sommer i dine nye udestole.