Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Sikker betaling med kort og hurtige leveringer med Bring!

Fragt 395 kr.

Bestil online - få dine vare direkte hjem til døren med BRING EXPRESS

Vi leverer alle ordre direkte hjem til din dør (fortovskanten) med BRING. Bemærk, at det ikke er muligt at få levering til ikke brofaste øer, samt Færøerne og Grønland. Kontakt evt. kundeservice på tlf. 89 88 22 82 for oplysninger om, hvortil vi kan levere i dit område. Du kan bestille i fred og ro, On-line og få Din ordre leveret lige til din dør (din kantsten) - Du slipper for at skulle leje trailer og køre frem og tilbage og hente møblerne. Det kan næsten ikke blive mere enkelt!

Betal trygt og sikkert via internettet med Visa/DK kort

Betal trygt og sikkert via internettet med Visa/DK kort eller MasterCard ved bestilling. Din betaling håndteres af PayEx af en sikker kryptering under strenge bank standarder. Dine kortoplysninger sendes direkte til banken og kan ikke læses af andre end din bank. Ingen ekstra omkostninger ved kortbetalinger. Bemærk at der er en yderligere sikkerhed i systemet da betalingen genneføres via Verified by Visa. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid modtage en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

bring

bring