Indkøbskurv

DHL

Fast fragtpris!

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Handelsbetingelser

Fragt og levering

Sådan fungerer levering
Fragtafgift er altid kun 395 kr. lige meget hvor du bor.
Forsendelser leveres altid til adressen og frem til kantsten. Indbæring/Opbæring af varene kan tillægges ved kassen inden betaling.
Når din ordre er pakket og sendt fra os, kontaktes du af Bring via telefon, får at aftale en dag samt tid for levering, der passer dig. Bring kan også levere på aftentider. Selvagt leveringstid og mulighed for aftenlevering er altid inkluderet i standardfragten.

Leveringsaftale
Hos Trademax er du altid garanteret hjemmelevering, alle ugens hverdage mellem kl. 08.00-17.00. Fragten er altid 395,- uanset antal bestilte produkter. Trademax tilbyder levering ved kantsten eller levering med opbæring. Fragtfirmaet kontakter altid kunden, så snart de har modtaget leverancen, for at aftale en passende dag og tidspunkt for levering. Oftest aftales et tidsinterval i overensstemmelse med fragtfirmaet. Bemærk at det ikke er muligt at få levering til ikke brofaste øer (med undtagelse af Bornholm), samt Færøerne og Grønland. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling for oplysninger om, hvordan og hvortil vi kan levere i dit område.

Bestillinger sendes som regel samlet, når samtlige varer er klar til levering. Hver dog opmærksom på, at ordrer kan blive delt op i flere leverancer, hvis varerne sendes fra forskellige lagre. Bemærk at leveringstiden på hjemmesiden kun er vejledende. Såfremt der opstår forsinkelser, vil dette fremgå af din ordrestatus. Årsager til leveringsforsinkelser kan f.eks.. være at en leverandør eller transportør ikke kan fuldføre sin forpligtelse til os. Leveringstiden for bestillingsvarer er normalt ca. 4-6 uger. Lagervarer leveres normalt inden for ca. 15 hverdage.

Når du modtager din leverance
Kunden bærer ansvar for at inspicere leverancen ved modtagelsen, og sikre at der ikke er skader på emballagen. Såfremt der opdages skader på emballagen, så bedes kunden notere dem på fragtbrevet/håndscanneren. Kontrollér antallet kolli og notér eventuelle mangler på fragtbrevet/håndscanneren samt underskriv fragtbrevet. Underskriften bør være læselig. Ved ikke læselig underskrift bør navnet også skrives med blokbogstaver.

Opbæring/Indbæring til ønsket plads i hjemmet
Opbæring er et ekstra tilvalg, og kan tilvælges før du gennemfør købet. Dette tilvalg gør det let for dig, der ikke har mulighed for selv at bære din vare ind i dit hjem, eller ikke ønsker dette besvær. Såfremt man bestiller opbæring sørger fragtfirmaet for at levere varen til ønsket plads i hjemmet, også hvis du bor i lejlighed. Kunden er selv ansvarlig for at fjerne eventuelle forhindringer i hjemmet, samt at sørge for at levering kan gennemføres, uden at forvolde skader i hjemmet. Dette kan f.eks. gøres ved at beskytte gulve og hægte eventuelle døre af. Dette skal forberedes inden leveringstidspunktet.

Forsinkelse
Ved eventuel forsinkelse af levering, udover den forventede tid, der blev annonceret ved bestilling, kompenserer Trademax kunden med maksimalt 1000 kr. per ordre. Kompensationen beregnes for hver individuelt forsinket vare i henhold til følgende:
14-21 dages forsinkelse: 2,5% af de forsinkede varers værdi
22-28 dages forsinkelse: 5% af de forsinkede varers værdi
29< dages forsinkelse: 7,5% af de forsinkede varers værdi

Kunder kan få kompensation ved henvendelse til Trademax efter modtagelse af ordre. Kompensation udbetales i form af et gavekort til Trademax.dk.

Ikke modtaget leverance og nægtet modtagelse
Skulle kunden, mod forventning, ikke ønske at tage imod en afsendt leverance, har Trademax ret til at debitere kunden en afgift på 795,- for returomkostninger.

Betaling og priser

Betalingskort
Betaling kan gøres med betalingskort via vores hjemmeside. Vi modtager VISA eller MasterCard. Kunden skal blot oplyse kortnummer, udløbsdato og de tre kontrolcifre på kortets bagside. Vi gør opmærksom på, at pengene bliver debiteret og trukket fra kontoen med det samme ved bestilling.

Trademax er i henhold til EUs anbefalinger forbundet til Verified by Visa og MasterCard securecode, globale sikkerhedsforanstaltninger som sikrer kunden ved køb over internettet. Betalingen sker med en sikker SSL-kryptering, som sikrer at betalingsoplysningerne ikke er tilgængelige for uvedkommende. Kunden bekræfter sin identitet ved betaling, så at ingen uvedkommende kan handle med kortet. Har du spørgsmål i forbindelse med sikkerhedsprocedurerne eller verificering af identitet, skal du kontakte din bank.

Køb
Alle priser på hjemmesiden er angivet inklusive moms.  Når du gennemfører en bestilling, får du automatisk tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail. Såfremt du har spørgsmål eller vil ændre noget i din bestilling, bedes du kontakte Trademax kundeservice via telefon eller e-mail. Trademax indgår ikke aftaler med umyndige personer (under 18 år).

Annoncering og produktinformation
Vi tager forbehold for eventuelle udsolgte varer, samt tryk- og tastefejl på hjemmesiden og i annoncer. Skulle der opstå fejlagtigheder i pris, leveringstid eller andre omstændigheder, forbeholder Trademax sig retten til at ændre dette efterfølgende. Trademax tager forbehold for eventuelle fejl i produktinformation og annoncer, samt at billeder ikke altid gengiver produkternes udseende i virkeligheden. Alle produkter er beregnet til brug i Sverige, Norge og Danmark.

Værdikoder
Rabatkoder kan ikke kombineres med andre tilbud. Gyldighedsperioden er altid angivet på værdibeviset. Trademax tager ikke ansvar for information om rabatter og kampagner, som står skrevet på andre hjemmesider end www.trademax.dk.

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb
Ifølge forbrugeraftaleloven har kunden altid ret til at fortryde købet, indenfor 14 dage, fra modtagelsen af varen, uden særlig begrundelse. Såfremt produktet ikke sendes i retur til Trademax i original stand, debiteres kunden for værdiforringelsen, dette gælder også for emballagen. Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, er det krav på at tilsende Trademax billeder af varen og emballagen. Reklamationer oprettes via Trademax’ hjemmeside, efterfølgende tager Trademax en beslutning angående værdiforringelse. Bemærk at din fortrydelsesret delvist kan bortfalde, hvis du monterer ben og lignende, eller på anden måde tager varen i brug og derved forårsager synlig forringelse, hvilket kan forringe salgsværdien af produktet.

Forbrugeraftaleloven indeholder et antal bestemmelser, hvilke begrænser retten til at udnytte fortrydelsesretten. Trademax gør hermed kunden opmærksom på, at fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftalelovens § 18 stk. 3, ikke gør sig gældende for: “levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg”. Eksempler på dette er varer eller produkter der fremstilles på kundens bestilling og efter specifikke ønskemål. Disse produkter benævnes som bestillingsvarer eller kommissionsvarer.

Fortrydelsesret indenfor 14 dage gælder udelukkende for privatpersoner. Hvis du er i tvivl om hvilke varer eller produkter som ikke omfattes af fortrydelsesretten, bedes du tage kontakt til Trademax kundeserviceafdeling.

Kunden skal, før en bestilling kan fuldføres, acceptere handelsbetingelserne og være myndig. Ved at acceptere nærværende betingelser samtykker Kunden til, at disse til enhver tid er gældende og regulerer forholdet mellem Kunden og Trademax i enhver sammenhæng, herunder bestilling og brug af produkter solgte af Trademax. Dette indebærer at kunden ikke har nogen fortrydelsesret fra og med det tidspunkt hvor produktet/ produkterne, såsom ovenstående eksempler, er blevet sat i produktion.

Ikke modtaget leverance og nægtet modtagelse
Skulle kunden, mod forventning, ikke ønske at tage imod en afsendt leverance, har Trademax ret til at debitere kunden en afgift på 795,- for returomkostninger.

Retur af varer
Som kunde har du ret til at kontrollere og afprøve varens egenskaber og funktioner, før der besluttes om en eventuel retur. Afprøvningen skal udføres med forsigtighed og må ikke gøres mere omfattende end nødvendigt, da varen skal returneres i original stand. Kunden skal returnere varen i original emballage eller ligeværdig emballage. Varen skal desuden returneres helt komplet, hvis ikke andet er aftalt mellem kunden og Trademax.

Såfremt varen er blevet afprøvet, udover det der er beskrevet her for oven, betragter Trademax den som brugt, hvilket betyder, at du ved et retur- og fortrydelseskøb, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens salgsmæssige værdi.

Trademax kan debitere kunden for eventuelle ekstra omkostninger, der kan opstå ved ikke komplette eller beskadigede produkter og emballager, samt produkter der er blevet taget i brug. Gem altid følgesedlen indtil returen er blevet fuldført samt godkendt af Trademax. Kunden skal inden returforsendelse indsende billeder af produktets stand, til Trademax, ved et retur- og fortrydelseskøb.

Ved et retur- og fortrydelseskøb bærer kunden ansvar for produktets stand og derved også for eventuelle skader, som kan opstå under transporten.

Pengene retur
Hvis du indenfor 14 dage fortryder dit køb, får du naturligvis købsbeløbet refunderet. Såfremt du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, bedes du tage kontakt til Trademax via telefon eller e-mail. Købsbeløbet bliver tilbageført til det betalingskort, som du benyttede ved betalingen, så snart vi har fået varen retur og har kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten. Refundering af betaling sker typisk 10-30 dage efter returen er afsendt. Vær opmærksom på, at Trademax opkræver kunden for returomkostningen på henholdsvis 499 kr. for små forsendelser og 1499 kr. for større forsendelser, ved et retur- eller fortrydelseskøb. Bemærk at varen altid skal sendes retur i forsvarlig emballage.

Personoplysninger
De personlige oplysninger, kunden bedes oplyse for at kunne gennemføre købet, vil ikke blive videresendt, eller på anden måde solgt videre. Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med oprettelse af din bestilling, for at kunne levere dine varer, samt for at kunne hjælpe kunden ved en eventuel henvendelse. Ifølge persondataloven har du som kunde ret til at begære indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig, og såfremt du anslår at denne information er fejlagtig eller irrelevant, kan du begære rettelse eller fjernelse fra vores kunderegister. Henvendelser i forbindelse med persondataloven skal rettes til info@trademax.dk

Garanti og Reklamation

Garanti
Alle Trademax produkter er omfattet af 2 års reklamationsret, i henhold til købeloven. Nogle produkter er også omfattet af en garanti, f.eks. senge og sofaer. Bemærk, at garantien udelukkende gælder, såfremt det er angivet skriftligt i produktinformationen, ved købstidspunktet.

Reklamation
Kunden bærer ansvar for at kontrollere leverancen grundigt ved modtagelsen. Såfremt der opdages fejl eller mangler på varen, skal kunden oprette en reklamationssag via vores hjemmeside, under “kontakt os”. Reklamationssagen skal oprettes så snart fejlen opdages og indeholde en udførlig beskrivelse af fejl og mangler, samt vedhæftede billeder af varen. Gem altid emballagen indtil du er sikker på, at du vil beholde varen.

Ved oprettelse af en reklamationssag, får kunden et sagsnummer og bliver kontaktet af reklamationsafdelingen så snart som muligt, med henblik på at finde en løsning. Kunden bærer ansvar, for at fremvise dokumentation for købet, f.eks. kvittering eller ordrebekræftelse/ordrenummer.

Trademax betaler returfragt i forbindelse med en reklamation.

Reklamationen er ikke berettiget såfremt manglen opstår, som en følge af fejlagtig anvendelse af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationer over naturens luner og kosmetiske afvigelser accepteres ikke, bl.a.:

Kosmetiske afvigelser der er usynlige ved alm. brug, f.eks. på en skjult underside eller bagside

•Alm. forekommende variationer i træfiner

•Alm. forekommende variationer i læder

•Alm. forekommende knaster i massivt træ eller deres placering

•Mindre luftbobler i glasblæste produkter

•Mindre farveafvigelser på tekstiler og træbehandlinger

•Eventuelle lyskilder og batterier, der medfølger en vare. Disse er ikke en del af varen, men medsendes som en service, for at hjælpe kunden til at fastslå hvilken type varen bruger.

•Unikke produkter, produkter fresmtillet af genbrugte materialer og vintage produkter

 

Trademax betaler returfragten, hvis et køb annuleres grundet en reklamation, såfremt produktet er forsøgt afhjulpet 3 gange, hvor samme fejl har gentaget sig. Trademax har derved ikke har kunnet tilgodese kunden med et fuldt ud optimalt produkt og må tilbyde fri returnering.

Transportskade
Kunden bærer ansvar for, at ved modtagelse af leverancen underskrive fragtbrevet når leverancen udføres. Det er også kundens ansvar at kontrollere varerne og emballagen grundigt ved modtagelsen samt at notere antal leverede kolli. Såfremt der opdages fejl eller mangler på varen, emballagen og forsendelsen, skal dette noteres på fragtbrevet/håndscanneren når chaufføren er til stede. Dette er nødvendigt hvis kunden skal søge erstatning for eventuelle skader eller mangler. Anmeldelse om transportskade skal ske indenfor 3 dage, ved at rette henvendelse til Trademax, dette da vi skal videresende anmeldelsen til fragtfirmaet. I anmeldelsen, bedes kunden vedhæfte billeder af emballagen, samt billeder af den oppakkede og beskadigede vare inden montering. Gem emballagen ved en reklamationssag. Reklamationssager skal oprettes via vores hjemmeside, under ”Kontakt os” ved at udfylde elektronisk formular.

Godkendelse
Den e-mailadresse og det mobiltelefonnummer, som du oplyser ved bestilling, bliver brugt af Trademax som kontaktoplysninger, i forbindelse med advisering. Dermed godkender kunden også at få tilsendt tips, information og annoncer via SMS eller e-mail. Hvis kunden ikke ønsker at modtage ovennævnte e-mails, SMS eller annoncer, er det muligt at når som helst fravælge dette i de udsendte e-mails og/eller SMS beskeder.