Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages returret

Vi tilbyder 14 dages returret.

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Trademax er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 2008. Forretningsidéen opstod idet vi fandt mange interiør- og indretningsbutikker unødvendigt dyre. Mange firmaer og virksomheder køber deres produkter igennem flere mellemled og grossister, hvilket medfører højere priser for dig som kunde. Ved hjælp af gode kontakter og et færre antal mellemled, kan vi tilbyde kvalitetsmøbler til markedets bedste priser.

Hvorfor kan vi tilbyde så lave priser?

•Vi køber produkter af høj kvalitet direkte fra fabrikker, således undgår vi yderligere omkostninger til forskellige mellemled, og derigennem bliver salgsprisen lavere for dig som kunde.

•Vi udvælger nøje de leverandører vi samarbejder med.

Forretningsidé
Vores mission er at tilbyde produkter til markedets absolut bedste priser – uden at give afkald på kvaliteten. Vi ønsker altid at give vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os og bestræber os altid på at give en personlig og hurtig service.

Service og tryghed
For os er omdrejningspunktet at skabe en god kunderelation igennem gode garantivilkår, personlig service, samt hurtig og sikker levering. Vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige service, samt fremstå som en velrenommeret og seriøs virksomhed. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. Vi leverer med Bring Transport hele vejen hjem til dig!

At handle på Trademax er både trygt og sikkert:

•Alle priser på vores hjemmeside er inklusive moms.

•Vi handler med kvalitetsprodukter fra certificerede leverandører

•Alle produkter vi sælger er blevet testet og godkendt af os.

•Vi leverer alle produkter hjem til din dør.

•Vi tilbyder sikker internetbetaling

Sortiment og kvalitet
Sortimentet bliver løbende opdateret og tilpasset markedets og kundernes behov, vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet, samt udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet. Vi er markedsførende inden for udendørsmøbler. 

Virksomhedsoplysninger
TM Helsingborg AB
Org. nr 556780-9685

Adresse:
TM Helsingborg AB
Strandbadsvägen 19 C
252 29 Helsingborg
SVERIGE