Indkøbskurv

DHL

Fast fragtpris!

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Designrigtige kommoder med rummelighed

Skal du have en kommode med et flyt design og som samtidig har et flot design og fremstår flot i dit hjem, så har Trademax at stort udvalg af forskellige muligheder til dig. Her kan du finde kommoder som ikke blot er praktiske med rigelige opbevaringsmuligheder, men som også fremstår flot i et stort udvalg af forskellige materialer i flere forskellige farver, så du har får mulighed for at vælge netop den kommode der passer hjem i dit rum.

Vi har alt der kan passe ind i dit hjem, om det skal være en smal kommode som er praktisk de steder hvor pladsen er trangt samt store brede kommoder som giver gode muligheder for at få opbevaret alt det ekstra man har brug for. Vi har billige kommoder i en række forskellige materialer af den højeste kvalitet, om det skal være en hvid kommode eller en kommode i teak, så kan du finde det her på siden. Med en stor palet af forskellige farvemuligheder har du gode muligheder for at finde den kommode som vil passe ind i dit hjem og samtidig sætte dit eget personlige præg alt efter dine behov

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Få plads i hjemmet med en stilren kommode

En kommode er ikke blot et praktisk møbel hvor du nemt kan opnå god plads. En kommode kan også være stilrent og pryde ethvert rum den opsættes i. Hos Trademax har vi et stort udvalg af stilrene kommoder, så du har god mulighed for at finde en kommode med gode opbevaringsmuligheder, som samtidig kan være med til at pryde hjemmet. 

Vi har et stort udvalg af billige kvalitetskommoder, som har gode og diskrete opbevaringsmuligheder. Vi har kommoder i et stort udvalg af forskellige materialer. Hos Trademax har du mulighed for at finde din næste teak kommode eller din næste kommode i naturligt træ i et stort udvalg af farver. Vi har traditionelle kommoder i tidsløst design og helt nye kommoder i moderne design for dem som ønsker at have det nyeste inden for moderne boligindretning. Vi udløber løbende vores sortiment af kommoder med kvalitetstestede produkter, så du altid er sikker på at finde det bedste til den bedste pris uden at skulle gå ned på design eller kvalitet. 

Med en kommode fra Trademax får du et opbevaringsmøbel i flot design og med en holdbarhed som holder mange år ud i fremtiden og som samtidig fås til en pris der er konkurrencedygtig.