Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Skænke - Flotindretning med praktisk opbevaring

Indretning handler ikke bare om at finde den rigtige stil. Det handler også om komfort og praktiske opbevaringsmuligheder. En skænk giver dig mulighed for at dekorere stilfuldt og samtidig skabe en diskret og elegant opbevaringsplads. På Trademax finder du flere skænke og sideborde i forskellige materialer. Hvad enten om det skal være en skænk i hvid eller i flot teaktræ, så finder du det her på siden, så du har rigelig med mulighed for at finde den skænk der passer lige til dit behov.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Få mere plads i hjemmet med en flot skænk

Skab mere plads og få organiseret tingene med en skænk fra Trademax. En skænk kan ikke blot give gode opbevaringsmuligheder i et diskret design, men samtidig pryde hjemmet i flot design. Hos Trademax har vi et stort udvalg af forskellige skænke. Her kan du finde din næste skænk eller sidebord i tidsløst og flot design i et utal af forskellige farver og med materialer med lang holdbarhed, så du er sikret opbevaring med flotte omgivelser mange år ud i fremtiden. 

Med en skænk fra Trademax er du ikke blot sikret den bedste kvalitet til den bedste pris. Du får også et rigelig med muligheder for at finde den rette skænk i det design du ønsker og som passer til dit behov og hjem. Få organiseret hjemmet med en skænk fra Trademax og få samtidig den bedste holdbarhed med vores kvalitetstestede produkter som sikrer en lang holdbarhed langt ud i fremtiden. Hvis du er i tvivl om hvilken skænk der passer til dig og dit behov er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål du har angående dit valg af din næste skænk, så du er sikker på at få det der passer perfekt til dig og dine behov. Hos Trademax får du ikke blot skænke med stort udvalg af designmuligheder og materialer. Vi har også levering lige til døren, så du sikkert og nemt kan få din skænk bragt hjem til dig uden ekstra besvær.