Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Sengestel og sengerammer

Skab en hyggelig ramme for dit soveværelse 

Soveværelset er et af hjemmets mest centrale rum. Det er her, man får sin skønhedssøvn, og den har vi alle brug for. Det er derfor også vigtigt, at man både føler sig godt tilpas i sit soveværelse, og at man har det rigtige sengemøbel til at sikre god komfort og støtte, når man sover. Men det kan være svært at finde den helt rigtige seng, som kombinerer god komfort og støtte med et flot og tidløst design, som vil passe ind i de flestes hjem. Hos Trademax ønsker vi at realisere dine indretningsdrømme. Derfor har vi samlet et udvalg af sengestel her på siden, som du kan lade dig inspirere af. 

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

Sengestel i topkvalitet

Her på siden finder du et udsøgt udvalg af de bedste sengestel. Et sengestel skal være robust og det skal danne ramme for god komfort og støtte. Det kan være svært at navigere rundt i de forskellige udvalg af sengestel, men her på siden har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde den helt rigtige sengeramme, som du kan ligge trygt og godt i om natten. Vores udbud af sengestel er varieret, så mon ikke du kan finde lige det sengestel, du søger. Hvis du er på udkig efter et sengestel til en dobbeltseng i målene 180x200, kunne Clara sengeramme være et oplagt valg for dig. Denne stilfulde sengeramme er beklædt i kunstlæder, som tilføjer et eksklusivt udtryk til dit soveværelse. Clara sengeramme er med sengegavl, som også bidrager til et luksuriøst look, men som også skaber god komfort, så du får lyst til at ligge i sengen hele dagen. Madras kan tilkøbes separat til denne model.

Er du mere til det romantiske look kunne Marie sovesofa fra Choice være lige noget for dig. Dette sengestel er lavet i bedste romantiske stil i hvidlakeret metal. Denne model kan både bruges som seng og som sovesofa i dagstimerne. Den ville være perfekt til et pigeværelse eller perfekt til dig med et lille hjem.

Mulighederne er mange med vores udvalg af sengestel her på siden. Uanset hvilket sengestel, du falder for, så er du garanteret topkvalitet. Hos Trademax hjælper vi dig med alt inden for boliginteriør, så mens du kigger efter nyt sengestel, kan du med fordel kigge på vores udvalg af komplette sengepakker. Her får du et udvalg af senge, som både indeholder sengestel, madrasser og sengegavl. Ved køb af en seng hos Trademax får du ydermere 10 års garanti. Denne garanti dækker stel og fjeder/brud. Ved køb af seng eller sengestel hos Trademax er du sikret en god handel.

 

 

Trademax – god service og høj kvalitet

Hos Trademax hjælper vi dig ikke blot med at indrette det komplette soveværelse.  Vi tilbyder boliginteriør til hele hjemmet, både i form af store møbler som senge, sofaer, borde og små boligtekstiler. Vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du nemt kan finde det, du står og mangler enten til stuen, badeværelset, haven eller soveværelset. Der er altid inspiration at hente hos Trademax og uanset hvilket rum, du handler interiør til, så er du altid sikret en høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af møbler fra de bedste mærker, så du er sikker på at få et møbel, som kan holde i mange år. 

Har du spørgsmål til et eller flere produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her vil kompetent personale sidde klar til at hjælpe dig uanset, hvad det drejer sig om.

Hos Trademax ønsker vi, at du skal have en god oplevelse med at handle hos os. Derfor sætter vi fokus på altid at yde god service. På den måde gør vi det nemt og sjovt for dig at indrette dit drømmehjem. Ved bestilling af sengestel her på siden får du levering lige til din dør for kun 395 kr. i fragt. Og samtidig har du 14 dages fuld fortrydelsesret hos Trademax. Vi har mere end 350.000 tilfredse kunder og vi ønsker, at du skal blive en af dem. Kig dig omkring her på siden og find det sengestel, som vil danne den perfekte ramme for dit soveværelse og nyd godt af at få det leveret lige til din adresse. Det bliver ikke mere nemt eller bekvemt at indrette sin bolig end med Trademax.