Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret.

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Sofaborde

Find et sofabord, der passer til netop din sofa, og få det leveret lige til døren. Vi tilbyder et stort sortiment af sofaborde, af høj kvalitet, i forskellige størrelser og materialer. Vores udvalg af sofaborde bliver løbende tilpasset markedets og kundernes behov, vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet, samt udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet. Tilpas og kombiner efter dine ønsker og behov - vi tilbyder sofaborde i mange forskellige materialer, farver og modeller – lige fra sofaborde i glas til stilrene sofaborde i træ, som giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på stuen.

Sortèr efter:
Side 1 af 4
Sortèr efter:
Side 1 af 4

Match din sofa med et flot og praktisk sofabord

Hos Trademax finder du et stort udvalg af sofaborde der passer til netop din sofa. Vi forhandler et stort udvalg af sofaborde i forskellige designs og med høj holdbarhed. Hos Trademax kan du finde alt lige fra sofaborde i træ og til sofaborde med glasfacade i forskellige designs og farver, så du har mulighed for at finde det tv-bord der passer til din sofa og din stue. 

Giv din sofa et praktisk og smart sofabord, hvor du har mulighed for at give ekstra pynt til sofaen og samtidig få en holdeplads for alle de vigtigste ting inden for rækkevidde fra sofaens komfort. Hos Trademax finder du et stort udvalg af forskellige sofaborde, lige fra traditionelle sofaborde i tidsløst design til helt nye og moderne sofaborde til dem som ønsker det nyeste inden for design. Alle vores sofaborde kommer med høj holdbarhed og kvalitet til en favorabel pris, så der er rigelig med muligheder for at finde det sofabord der passer netop til dig til den rette pris. Hvis du er i tvivl om valget af sofabord eller har andre spørgsmål, sidder vi klar til at besvare og hjælpe. Vi bestræber os på at give en god service og finde det produkt der passer til dit behov når du skal finde sofabord. Når du bestiller hos Trademax får du ikke blot den bedste kvalitet til den bedste pris, du har også mulighed for levering lige til døren – nemt, sikkert og trygt, så det eneste du skal bekymre dig om er at finde det rette bord.