Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

2-4 personers sofaer

Find en 2-, 3- eller 4-personers sofa, der passer til netop dit hjem, og få den lige leveret til døren. Vi tilbyder et stort udvalg af de nyeste sofaer, bland hvilke du kan finde en stor mængde tilbud og modeller, der kan dække dit behov. Sortimentet bliver løbende opdateret og tilpasses markedets og kundernes behov. Vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet og udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet.

Hos Trademax tilbyder vi et stort udvalg af sofaer. Både traditionelle sofaer og modeller med chaiselong, for endnu mere komfort. Tilpas og kombiner efter egne ønsker og behov - vi tilbyder sofaer og sofatilbehør i mange forskellige materialer, farver og modeller.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Store & små sofaer til hele famillie

Indretning handler om at skabe en helhed i hjemmet som giver mulighed for afslapning, fest, leg og alt muligt andet. Vælg en sofa, der smelter sammen med din indretning eller skab  kontrast med en ny farve og sæt et personligt præg på stuen. Uanset om dit hjem har et moderne eller klassiskt udtryk, kan vi hjælpe dig med at skabe et miljø, hvor du får mulighed for at slappe af med familien og modtage gæster.