Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret.

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Sovesofaer

Med en sovesofa fra Trademax får du det bedste fra to verdener. Find en sovesofa, der passer netop til dit hjem, og få den leveret lige til døren. Vores sortimentet bliver løbende opdateret og tilpasset markedets og kundernes behov, vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet, samt udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet.

Tilpas og kombiner efter dine ønsker og behov - vi tilbyder både små og store sovesofaer og sofatilbehør i mange forskellige materialer, farver og modeller, samt et stort udvalg af sovesofaer på tilbud, så du kan spare endnu mere når du skal finde din næste sovesofa.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Sovesofaer online

Med en sovesofa fra Trademax får du det bedste fra to verdener. Find en sovesofa, der passer netop til dit hjem, og få den leveret lige til døren. Vores sortimentet bliver løbende opdateret og tilpasset markedets og kundernes behov, vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet, samt udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet. Tilpas og kombiner efter dine ønsker og behov - vi tilbyder sovesofaer og sofatilbehør i mange forskellige materialer, farver og modeller.