Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Spisestuemøbler

Hjemmets hjerte, er der hvor vi nyder vores måltider med nære og kære. Vi tilbyder spistuemøbler der passer til alle rum, fra det lille køkken til den store spisesal. Dine spisemøbler er en del af de vigtigeste stunder i dt liv - fest, middage, intime samtale og sammekomster. Vælg et spisebordssæt der passer din personlighed og smag. Stil og valg af materialer lægger grunden for de fineste stunder.

Trademax tilbyder spiseborde, spisestole, spisebordssæt og meget mere af høj kvalitet til billige priser. Vi har et stort udvalg af modeller, farver, materialer og former.

Sortèr efter:
Side 1 af 11
Sortèr efter:
Side 1 af 11

Billige spisestuer online på Trademax

Spisebordet er hvor familien samles og hos Trademax har du gode muligheder for at finde spisebordssæt der passer lige til dig og dit hjem. Hos Trademax forhandler vi et stort udvalg af forskellige spisebordssæt i forskellige farver og materialer, så du har mulighed for at finde det der passer lige til dit køkken eller stue. Vores spisebordssæt er alle i høj kvalitet uden at gå på kompromis med prisen, så dig og din familie kan nyde vores spisebordssæt mange år ud i fremtiden. Hos Trademax er kvalitet et af vores nøgleord og vi sørger altid for at kunne tilbyde vores kunder det bedste inden for spisebordssæt i den bedste kvalitet med passende priser.

Med et samlet spisebordssæt får du det bedste fra begge verdener med bord og tilhørende stole der matcher, så du nemt og bekvemt kan finde et sæt der passer sammen uden at skulle ud og finde de enkelte dele separat. Med et stort sortiment som løbende bliver udvidet, har du rigelig med muligheder for at finde det spisebordssæt der passer til dig. Vælg mellem et stort udvalg af forskellige kombinationer i et stort udvalg af farver og materialer, så du kan finde det sæt der passer perfekt til dit behov nemt og trygt. Når du bestiller dit spisebordssæt hos Trademax får du samtidig levering lige til døren, sikkert og nemt.