Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret.

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Spiseborde

Hos Trademax har vi et stort udvalg af forskellige spiseborde. Vi har spiseborde i forskellige materialer, typer og farver, fra hvid højglans med rene linjer til spisebord i ganvundet massivt træ der skaber en unik atmosfære i dit rum. Med vores store udvalg af forskellige materialer, størrelser og farvemuligheder, har du masser af muligheder for at vælge netop det bord, der passer dig og dit hjem. Find det bord du søgerg, hvad enten det skal være et mindre og praktisk bord, f.eks. et spisebord med udtræk, eller et større bord med rigelig plads til hele familien eller mange gæster. Du kan her på siden, gennem vores forskellige valgmuligheder, finde det bord, der passer netop til dine ønsker og behov.

Når du bestiller et spisebord fra Trademax får du mulighed for at finde dit personlige bord, som samtidig bliver leveret billigt og let til din hoveddør.

Sortèr efter:
Side 1 af 3
Sortèr efter:
Side 1 af 3

Få plads til mere med et spisebord fra Trademax

Med et spisebord er fra Trademax er du sikret et flot og holdbart spisebord som hele familien kan samles om mange år ud i fremtiden. Hos Trademax finder du et stort udvalg af spiseborde, hvor vores sortiment dækker over traditionelle spiseborde med flot finish og til spiseborde med udtræk, så du har mulighed for at spare plads og samtidig have plads til alle når der kommer gæster på besøg.

Vores sortiment af spiseborde dækker over et stort udvalg lavet i forskellige materialer med et stort udvalg af forskellige designs lavet i en lang række holdbare materialer. Vi udvider løbende vores sortiment med nye spiseborde som vi kvalitetstester først for at sikre os de bedste spiseborde til den bedste pris uden at gå på kompromis med kvalitet. I vores sortiment kan du finde spiseborde i alt lige fra hvidt finish til naturligt trælook i traditionelle aflange borde og til runde borde, så der er gode muligheder for at finde det der passer perfekt til dit behov. Hvis du er i tvivl om hvilket spisebord der passer til dig eller har spørgsmål om de enkelte borde, sidder vi klar til at rådgive og besvare spørgsmål. Hos Trademax har vi ikke blot et stort udvalg af spiseborde i den bedste kvalitet til gode priser, vi har også levering lige til døren nemt og sikkert, så det eneste du skal bekymre dig om er at finde det spisebord der passer lige til dig.