Åbningstider kundeservice

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Bestil via telefonen!

Vi tilbyder også mulighed for at handle via telefon. Vores professionelle kundeservice giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fuld returret

Vi tilbyder 14 dage med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Lampebord & sidebord.

Det er de små indretningsdetaljer der skaber helheden. Et stilrent lampebord fylder tomrummet i din stue, samtidig med at det tilbyder praktisk opbevaring. Stil din lampe i en god afstand og i en passende højde der passer til din indretning. Hos Trademax finder du garanteret et flot lampebord eller sidebord som passer til dit hjem og din smag. Vælg mellem flere borde i forskellige størrelser, farver og materiale. Alt for at dne detaljer skal kunne smelte sammen med hele din indretning!

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Lampebord til alle slags hjem.

Skabe et behageligt miljø i hele dit hjem. De rigtige detaljer og den rigtige belysning giver dit hjem en helt speciel atmosfære, der gør at dine gæster føler sig velkomne. Et lampebord er en særlig indretningsdetalje, fordi det både fungerer som et aflastningsbord og står for hjemmet belysning. Vi på Trademax ønsker at give dig mulighed for at arbejde med en innovativ belysning i dit hjem. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af lampeborde og natborde med matchende lamper, der gør det nemt at skabe en passende helhed for hele indretningen. Vælg dine favoritter via webshoppen eller komme ind i et af vores showrooms for at skabe dig en reel idé om dit nye lampe bordet.