Åbningstider kundeservice

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Bestil via telefonen!

Vi tilbyder også mulighed for at handle via telefon. Vores professionelle kundeservice giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fuld returret

Vi tilbyder 14 dage med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Dyner & puder - behagelig søvn til alle!

Valget af dyne er nøglen til en god nattesøvn! Men det kan være svært at vide, hvilken dyne, der passer bedst til dig. Derfor ønsker vi på Trademax at hjælpe dig med at finde en, der er giver den rette varme og en behagelig hvile.
-Kølig: Bliver du ofte varm når du sover og sparker derfor dynen af dig? Så har du muligvis en alt for varm dyne og burde skifte til en køligere og mindre fyldig. Jo mindre dynen vejer, jo mindre varmer den.
-Medium: Er du hverken for varm eller for kold om natten, anbefaler vi en dyne som er mellemtyk. Den ligger midt imellem kølig og varm.
-Varm: Fryser om natten så har du brug for en dyne som er varm og tyk. Husk at vælge en dyne med høj gramvægt for at få så varm en dyne som muligt. Bemærk! Husk, at dit behov af dyne, kan skifte med årstiderne. Du kan bruge en lidt køligere om sommeren og en varmere om vinteren.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1