Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 395kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Kontinental senge

Sov trygt og vågn parat til og møde en ny dag. Den perfekte fjering vil skabe en komfortabel seng der du kan slappe af og samle energi.

Hos Trademax vil du finde et stort udvalg af komfortable senge og møbler. Gå i seng og føle hvordan din madrass vil forme sig efter din krop. Vi specialiserer os i kontinental senge med fast komfort, en standard, der passer 90% af alle mennesker til en overkommelige pris. 

Vil du prøve vores kontinetal senge før du køber? Find din vej til vores showroom henover i Sverige! Og vhis du vil falde i søvn så vil vi sørge før at du vågner før vi lukker! Nyd din nye seng hurtigst muligt! Vi leverer hjem til dig!

 

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

Kontinental senge - Vågn med god energi i kroppen efter en god nats søvn.

En seng er mere end et møbel, det er en vigtig del af hvordan du sætter betingelserne i dit liv. At sove og vågne op udhvilet giver dig mulighed for at bruge dagen til fulde sammen med din familie og vænner og gøre dig mere vågen på dit arbejde.

Det er om natten som vi giver kroppen en chance til og reparere sig selv og samle energi.

Trademax har samlet et stort udvalg af kontinental senge til en overkommelige pris. Alt så du har mulighed til at vælge den seng der passer dig og din familie allerbedst. Vælg mellem forskellige størrelser. Tag et kig på vores udvalg her på hjemmesiden eller finde din vej til et af vores showrooms henover i Sverige for og prøve.