Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: Lukket
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Kontinentalsenge.

Kontinentalsenge fra Trademax. Sov trygt og vågn op udhvilet og klar til endnu en dag. Den perfekte fjedring skaber en behagelig blødhed som er vigtig for at du skal kunne slappe helt af og reperere din krop. Hos Trademax finder du et stort udvalg af komfortable senge og møbler for alle behov. Læg dig ned og mærk hvordan sengens bløde materiale former sig efter din krop. Vi har specialiseret os på overkommelige Kontinentalsenge med fast-komfort. En standard der passer til 90% af alle mennesker. Vil du prøve vores Kontinentalsenge inden du bestiller? Kom ind til nogen af vores showrooms! Vi vækker dig gerne hvis du skulle falde i søvn. Vi leverer sengen lige til din dør indenfor 4-10 hverdage.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

Kontinentalsenge online

En seng er vigtig del i dit liv. At sove ordentligt og vågne udhvilet giver dig mulighed for at bruge dagen fuldt ud sammen med dine kære og gøre dig mere frisk på arbejdet. Det er om natten, vi giver kroppen en chance for at reparere sig selv. Med en kontinentalseng får du mulighed for at tage livets udfordringer op og give dig selv styrke til meget andet. Trademax har samlet et udvalg af kontinentalsenge i forskellige udformninger til gode priser. Alt, for at du skal kunne vælge den seng, der bedst passer dit og din families behov.

Tag et kig på vores udvalg her på hjemmesiden eller besøg et af vores showrooms og oplev hvordan det er at hvile sig i en af vores kontinentalsenge!

Velkommen!