Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 695kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

SENGEGAVLE

Sengegavle fra Trademax. Fald stille i søvn og vågne op udhvilet efter en god nats søvn. Giv dit soveværelse et helt nyt udtryk ved hjælp af simple metoder! En sengegavl sammen med tilhørende nakkepuder giver soveværelset et afslappet indtryk, samtidig med at det giver en behagelig støtte til dit hoved, når du f.eks vil læse en god bog. Vælg mellem flere forskellige typer af sengegavle fra Trademax's sortiment. Vi har alt fra lyse sengegavle i stof, til mørke træpaneler! Du findr garanteret noget der passer til din smag og som smelter sig med resten af soveværelsets indretning.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

Skønne sengegavle til dit soverum.

Giv dit soveværelse et helt nyt look og gør din seng til et mere behageligt sted at være. Med en sengegavl af den rigtige farve, form og materiale, kan du nemt omdanne dit soveværelse i et behageligt og harmonisk hvilested. Læg en pude eller hvil dit hoved og ryg mod gavlen for at finde den perfekte siddestilling for dig. Giv dig selv mulighed for fuldt ud at nyde dit soveværelse og mærk hvordan kræfterne kommer tilbage, både mentalt og fysisk. Trademax har samlet et bredt udvalg af sengegavle, som vi ved vil passe ind i dit hjem. Vælg mellem interessante modeller af både træ og stof, der nemt tilpasser sig din seng og soveværelse øvrige indretning. Tag et kig på hele sortimentet og eksperimenter med forskellige farvemuligheder til at finde den kombination, der fungerer bedst i dit hjem. Besøg et af ​​vores showrooms for at skabe dig en bedre idé om vores sengegavle og få eksperthjælp fra vores personale på plads, velkommen!