Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 395kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Vi har chaiselongsofaen til din stue

 I en sofa kan du slappe af efter en lang dag på arbejde eller hvile din krop når du har fri. Din sofa skal være som en forlængelse af din krop. Det skal være et sted, hvor man kan strække ud, slappe af og samle sin energi igen.

Her på Trademax finder du et bredt udvalg af moderne og klassiske chaiselong sofaer i mange forskellige størrelser og farver. Hvis du har nogle spørgsmål er det lige og ringe eller sende os en mail,så vil vi hjælpe dig med og finde den perfekte sofa til dit hjem. Besøg vores showroom i Sverige og prøve sofaen før du køber.

 

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

En god sofa med chaiselong

Din chaiselong sofa skal være perfekt til dit hjem. Det skal sørges for at den passer sammen med indretning og giver et komfortabelt indtryk til dig og dine gæster. Uanset om dit hjem har et moderne eller klassiskt udtryk, kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte chaiselong sofaen, hvor man kan henvende sig til slappe af eller til at modtage gæster . Vi har et stort udvalg af matchende chaislong sofaer i en række størrelser og modeller , som vi ved vil passe ind i dit hjem.

Vores klassiske chaiselong sofaer er perfekt til familien. En Howard Sofa giver en anerkendelse stil og passer perfekt i loungen eller i stuen. Når du har uventede gæster, kan du nemt omdanne vores sovesofaer til en midlertidig og komfortabel soveplads .

Vi ønsker dig til at føle godt tilpas i dit eget hjem. Tag et kig på vores udvalg af sofaer for og finde den perfekte chaiselong sofa. Vælg mellem forskellige modeller, farver , nuancer , størrelser og tekstiler. Alt så du kan finde den chaislong sofa der er til dig og dit hjem.