Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: Lukket
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Sofaer med chaiselong

I en chaiselong sofa kan du slappe af efter en lang dag på arbejdet og hvile kroppen i dine fridage. Din sofa skal være blød, behagelig og give god støtte til din krop. Det skal være et sted, hvor du kan strække ud, slappe af og føle styrken komme tilbage. Her på Trademax finder du et bredt udvalg af moderne og klassiske chaiselong sofaer i flere forskellige størrelser og farver. Spørg os gerne, vi hjæper dig at finde den perfekte chaiselong sofa til dit hjem.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

En god sofa med chaiselong

Din chaiselong sofa vil hurtigt blive dit fortrukne sted. Vælg en sofa, der stilfuldt smelter sammen med din indretning eller hvorfor ikke bryde med en ny farve som sætter et personligt præg på stuen.

Uanset om dit hjem har et moderne eller klassiskt udtryk, kan vi hjælpe dig med at skabe et miljø, hvor du får mulighed for at slappe af med familien eller modtage gæster. Vi har samlet de bedste chaiselong sofaer i forskellige størrelser og modeller, som vi ved vil passe ind i de fleste hjem. Vores klassiske chaiselong sofaer passer perfekt til familier, eller bare til dem der elsker at slappe af og hygge med høj komfort.

Når du har uventede gæster, kan du nemt lave mange af vores sofaer til en midlertidig og komfortabel soveplads. Vi ønsker at du skal føle dig godt tilpas i dit eget hjem. Tag et kig på vores udvalg og find en chaiselong sofa der passer til dig og dine ønsker. Vælg mellem forskellige modeller, farver, nuancer, størrelser og tekstiler i en blanding.