Åbningstider kundeservice

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Bestil via telefonen!

Vi tilbyder også mulighed for at handle via telefon. Vores professionelle kundeservice giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fuld returret

Vi tilbyder 14 dage med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Chaiselongsofaer i bedste kvalitet

En chaiselong sofa er for dig der ønsker lidt mere og vil have totalt afslapning. Vi har et bredt udvalg af chaiselong-sofaer hvor du får rig mulighed for at kunne strække helt ud med rigelig plads. Vi forhandler chaiselong-sofaer i en lang række udformninger samt materialer i et bredt udvalg af farver så du har mulighed for at finde din helt personlige sofa. På Trademax har du rigelig med muligheder for at finde den chaiselong som du ønsker dig og som vil passe bedst til dit hjem.

Find din ønskede chaiselong ud fra de mange søgemuligheder her på siden eller kontakt os gerne om hjælp til at finde den chaiselong du ønsker. Vi tilbyder en effektiv rådgivning hvor vi hjælper dig med at finde det rette produkt ud fra dine behov og ønsker. Vi tilbyder nem bestilling med sikker betaling og med en nem og hurtig levering lige til din dør.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

En god sofa med chaiselong

Din chaiselong sofa vil hurtigt blive dit fortrukne sted. Vælg en sofa, der stilfuldt smelter sammen med din indretning eller hvorfor ikke bryde med en ny farve som sætter et personligt præg på stuen.

Uanset om dit hjem har et moderne eller klassiskt udtryk, kan vi hjælpe dig med at skabe et miljø, hvor du får mulighed for at slappe af med familien eller modtage gæster. Vi har samlet de bedste chaiselong sofaer i forskellige størrelser og modeller, som vi ved vil passe ind i de fleste hjem. Vores klassiske chaiselong sofaer passer perfekt til familier, eller bare til dem der elsker at slappe af og hygge med høj komfort.

Når du har uventede gæster, kan du nemt lave mange af vores sofaer til en midlertidig og komfortabel soveplads. Vi ønsker at du skal føle dig godt tilpas i dit eget hjem. Tag et kig på vores udvalg og find en chaiselong sofa der passer til dig og dine ønsker. Vælg mellem forskellige modeller, farver, nuancer, størrelser og tekstiler i en blanding.