Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 695kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Sofaer med divan

I en sofa med divan kan du slappe af efter en lang dag på arbejdet eller bare hvile kroppen i dine fridage. Din sofa skal være som en forlængelse af din krop. Det skal være et sted, hvor du kan strække ud, slappe af og føle styrken komme tilbage. Her på Trademax finder du et bredt udvalg af moderne og klassiske divansofaer i mange størrelser og farver. Spørg os gerne hvis du undre dig over noegt, vi ønsker gerne at finde den perfekte divansofa til dit hjem. Besøg vores showroom og prøvesidder din divansofa inden du køber den.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

En god sofa med chaiselong

Din divansofa vil hurtigt blive ét med dit hjem. Sørg for at det smelter sammen med din indretning og giver en bekvemt indtryk for både dig og dine gæster. Uanset om dit hjem har et moderne eller klassiskt udtryk, kan vi hjælpe dig med at opbygge et miljø, du let kan slappe af i eller til at modtage gæster i. Vi har samlet de bedste divansofaer i forskellige størrelser og modeller, som vi ved vil passe ind i dit hjem. Vores klassiske Divansofaer er perfekte til familier, eller bare til dem der elsker at ligge og strække ud ordentligt. En Howard Sofa giver en god aura og passer perfekt i salongen eller fjernsynsstuen. Når du har uventede gæster, kan du nemt omdanne vores sovesofaer til en midlertidig og komfortabel soveplads. Vi ønsker at du skal føle dig godt tilpas i dit eget hjem. Tag et kig på vores udvalg for at finde en matchende divansofa. Vælg mellem modeller, farver, nuancer, størrelser og tekstiler i en blanding, alle til for at du skal kunne skabe et hjemmeligt miljø, hvor du virkelig trives.