Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Fodskamler og taburreter for ekstra komfort

Med en taburet eller en fodskammel får du mulighed for den absolutte afslapning når du sidder i dit stuemøbel fra Trademax. Vi har et bredt udvalg inden for forskellige taburetter, puffer og forskellige skamler du kan bruge til at hvile dine fødder på når du indtager din komfortable sofa. Vi forhandler en lang række produkter i den bedste kvalitet så du har mulighed for at slappe af med den bedste mulige komfort. Vi har et bredt udvalg som passer perfekt sammen med de forskellige lænestole og sofagrupper vi forhandler hos Trademax. Vi har taburetter og fodskamler i forskellige materialer med en stor palet af forskellige farvekombinationer og stofgrupper.

Du kan blandt andet købe vores produkter i læder, almindelig stof, jern eller i flot naturligt træ. Vi har et væld af muligheder så du kan vælge det der lige passer til din stol eller sofagruppe og med et stort udvalg af forskellige farver har du mulighed for at vælge netop den kombination der passer til dine møbler og dit behov.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

På vores side kan du nemt vælge mellem de forskellige kombinationer inden for vores produktlinjer med et stort udvalg af forskellige taburetter, skamler puffer samt meget mere i forskellige materialer og farvekombinationer. På siden ved hjælp af vores hjælpeværktøjer kan du finde det produkt der passer lige til dine behov. Hvis du ønsker rådgivning i at finde det der passer til netop dine møbler og dine behov er du også velkommen til at kontakte os for den bedste vejledning. Vi bestræber på at finde det produkt der vil passe bedst til dig.

Når du har fundet det der passer til dit hjem, kan du sikkert og nemt bestille det produkt du ønsker. Udover sikker og nem bestilling af dine varer tilbyder vi også en hurtig og nem levering af de ønskede produkter lige til din hoveddør.