Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 395kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Lade køkkenet blive familiens samlingssted

Dit spisebord har en central plads i dit hjem. Køkkenet er et naturligt samlingssted for hele familien morgen og aften, ja under hele dagen. og derfor er det vigtigt at du har det godt med dit spisebord, det skal være nemt og hyggeligt og sætte sig ned og spise.

Trademax har samlet et stort udvalg av spisebord i holdbare materialer og forskellige farver. Dette giver dig mulighed og skabe en smuk og behagelig køkkenmiljø. Kig på vores hjemmeside på det udvalg af spisebord vi har. Og er der nogle spørgsmål er det lige til og kontakte os. 

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Spisebord at nyde

Et spisebord kan være mange ting, et sted og spise ved, et sted og lave lektier ved, et sted og arbejde ved. Et sted hvor man kan lave mange ting. Det eneste man kan være sikker på at der i hvert hjem findes et spisebord. Det er det sted, hvor familien mødes et par gange om dagen for derefter at gå i gang med deres egne ting.


Spisebordet kan ikke altid være husets fineste møbel, fordi det vil blive revet og spildt dramatisk. Vi ved Trademax ønsker at tilbyde dig mulighed for at give din familie en fødevare gruppe være tilfreds med, og som passer ind i andre boligudstyr.
Find den rigtige kombination af stole og borde, der giver den rigtige føler til køkkenet og resten af hjemmet. For selv om en spisestue møbler er vigtig, betyder ikke, at det skal tage en masse plads, både fysisk og med hensyn til design. Det skal simpelthen være om et sikkert sted i hjemmet, at du vil vende tilbage til, og hvor du kan nyde den bedst mulige måde, uden unødvendige krav.