Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages returret

Vi tilbyder 14 dages returret.

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Spiseborde der dækker alle behov

Hos Trademax har vi et stort udvalg af forskellige spiseborde som giver god mulighed for at finde det spisebord der passer til dit hjem. Vi har et udvalg af spiseborde i forskellige materialer lige fra hvis højglans med rene linjer til spisebord i træ som skaber en unik atmosfære i dit rum. Med vores store udvalg af forskellige materialer, størrelser og farvemuligheder har du rigelig med muligheder for at vælge netop det bord som passer til dig og dit rum. Find det bord som du ønsker dig, hvad enten det skal være et mindre og praktisk bord, som fx et spisebord med udtræk eller et større bord med rigelig plads til hele familien eller til når der kommer gæster på besøg. Du kan her på siden via vores forskellige valgmuligheder finde det bord der passer netop til dine ønsker og behov ud fra materiale, størrelse og farve, så du finder det bord du lige ønsker dig at have i dit hjem.

Når du bestiller et spisebord fra Trademax får du mulighed for at finde dit personlige bord, som samtidig bliver leveret nemt og billigt til din hoveddør.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Spisebord du trives med

Spisebordet er en central del af dit hjem. Her samles familien efter lange dage og spiser hyggelige middage sammen. Det er her familien umgås, planlægger ferier, laver lektier ja alt hvad man kan forestille sig. Derfor er naturligvis valget af spisebord meget vigtigt. Vores medarbejdere hjælper dig gerne at vælge et spisebord som dels passer til hjemmet indretning og giver dig og din familie god plads. 

Her finder du spisebord til alle hjem. Trademax har alt fra runde, ovale og firkantede spiseborde til klassiske rektangulære spisebord med tillægsplade. Når du køber et spisebord online, kan du nemt vælge mellem forskellige farver og materialer som træ, plast, stål eller glas.

Alle vores spisebord leveres lige til din dør, hurtigt, nemt og billigt. Kontak os gerne, hvis du har spørgsmål! Find den helt rigtige kombination af stole og spiseborde, der giver køkkenet og resten af hjemmet plads til at umgås. 

Velkommen at tage et kig på vores hjemmeside eller besøg et af vores showrooms i Sverige!