Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 695kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Spisebord online

Ved spisebordet skal du kunne slappe af. Gør køkkenet til et naturligt samlingspunkt for familien både morgen og aften. Skab en herlig følelse omkring bordet ved både hverdag og fest. Et spisebord skal kunne give følelsen af harmoni og ro uanset om dagens frokost eller middag med familien. Trademax har samlet et udvalg af herlige spiseborde i holdbart materiale og naturlige farver, som helt enkelt skaber et smukt miljø, der gør køkkenet til hjemmets midtpunkt. Kontakte os gerne hvis du har spørgsmål!

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Spisebord du trives med

Et bord du trives med, der giver en helhed og en central tryghed. Spisebordet kan være mange ting og mest af alt noget man vil finde i alle familie hjem. Det er det sted, hvor familien mødes et par gange om dagen og derefter går hver til sit for at bruge aftenen på det man hver i sær ønsker. Spisebordet behøver ikke altid være husets fineste møbel, da det hurtigt vil blive slidt. Vi på Trademax giver dig mulighed for at give din familie et spisebordssæt du kan være tilfreds med, og som passer ind i den øvrige indretning. Find den rette kombination mellem stole og borde, der giver den rigtige følelse til køkkenet og resten af ​​hjemmet. Selv om et spisestue møbel er vigtigt, betyder det ikke, at det skal tage en masse plads, både fysisk og designmæssigt. Det skal simpelthen være en tryg plads i hjemmet, som du ønsker at vende tilbage til og hvor du kan nyde dagen på bedste vis.