Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fuld returret

Vi tilbyder 14 dage med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Stole til ethvert spisebord

Med et sæt spisestole fra Trademax får du stole af den højeste kvalitet og med et smukt design i rene linjer, som er med til at pryde dit spisebord og resten af dit rum. Vi forhandler en lang række forskellige spisestole i de bedste materialer og med et væld af forskellige valgmuligheder for type og farver. Med et sæt spisestole fra Trademax får du mulighed for at vælge dit helt personlige sæt stole som vil passe perfekt sammen med dit nye eller gamle spisebord og som samtidig har en siddekomfort i den øverste klasse. Med de mange valgmuligheder for type af stole samt et stort udvalg af forskellige farvekombinationer kan du finde dit helt eget personlige sæt spisestole som vil give et unikt look til dit rum og som har en holdbarhed i mange år.

Vi kan tilbyde spisestole i alle de gængse materiale og i alle afskygninger lige fra de gode gamle klassikere til de mere moderne stole til dig som ønsker noget helt unikt til dit bord.

Sortèr efter:
Side 1 af 4
Sortèr efter:
Side 1 af 4

Spisebordsstole

Du kan her på siden ved hjælp af vores søgeværktøjer finde det bord som passer netop til dit behov og til dit spisebord. Find de stole du ønsker dig ud fra type, materialer og farve og skab et helt unikt sæt ud fra de mange valgmuligheder vi har på siden. Vi er også klar til at hjælpe dig hvis du er i tvivl om hvilket sæt stole der passer lige til dit bord og dine ønsker. Kontakt os gerne hvis du ønsker rådgivning til dit valg.

Når du bestiller spisestole fra Trademax er du sikret stole af den højeste kvalitet som samtidig sikrer en god siddekomfort. Du er sikret et produkt af den bedste klasse og med en lang holdbarhed. Når du bestiller fra os får du samtidig mulighed for at få en hurtig og nem levering af dine spisebord med hurtig leveringstid, så du klar til at nyde dit nye bord og stole med det samme.