Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 395kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Forbedre din oplevelse med vore TV-bænke

Et hjem med enkel og praktisk medialøsning er et moderne hjem. Vi på Trademax ved at dit fjernsyn er er en central del af din stue. Derfor vil vi at din TV-setup passer flot sammen med resten af din indretning i dit hjem.

I vores web-shop vil du finde et stort udvalg av TV-bænke der vil passe sammen med din indretning. Hvis du har spørgsmål er det lige og ringe eller sende os en mail, så vil vi hjælpe dig med dine spørgsmål. Eller vhis du vil se produkten live,så må du finde din vej til et af vores showroom henover i Sverige. 

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

TV-bænke der vil give nye indtryk

Vi på Trademax vil give dig inspiration til og skabe en passende miljø i dit hjem. Vores TV-bænke er både diskrete og praktiske.

Tilpas indretningen efter dine ønsker. Ønsker du en enkel løsning til dit TV-bænk eller du vil have muligheden til og pynte ved siden af? Du vil nok finde den løsning der vil passe dig hos os på Trademax.

Her findes et stort udvalg af TV-bænke i forskellige farver,former og materialer som du enkelt kan tilpasse din indretning. Kig på vores udvalg og vælg en der vil passe i dit hjem. Er du usikker på hvilken du skal købe? Find din vej til vores showroom henover i Sverige og tjekke de muligheder der er med vores TV-bænke.