Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10.00-15.00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

TV stativer online

Tv-bænke fra Trademax. Et hjem med en enkel og praktisk medieløsning er et moderne hjem. Vi på Trademax ved, at dit TV har været en central del af stuen i årtier, så derfor tilbyder vi TV-bænke, der smelter sammen med hjemmets øvrige møbler. I vores onlinebutik finder du et stort udvalg af tv-møbler, der passer til dine øvrige indretning. Kontakt eller besøg en af vores showrooms, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Vores mål er at du trygt kan læne dig tilbage og nyde de muligheder, der er i dit hjem.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

TV-bænke der vil give nye indtryk

Trademax ønsker at hjælpe med at give dit hjems indretning et spændende indtryk, der virkelig sidder fast. Lad os give dig inspiration til at skabe en passende stemning i din stue, hvor fjernsynet er sat i centrum, uden at det blander sig for meget. Vores TV-bænke er både diskrete og praktiske, når det kommer til at fremhæve de vigtigste detaljer i hjemmet. Personliggør din indretning. Ønsker du en nem løsning til dit TV eller har du dekorere rundt dine ynglings elementer? Vi har helt sikkert en løsning for dig, uanset hvad du stræber efter. Her er et bredt udvalg af medie-møbler i forskellige farver, former og materialer, som du nemt kan tilpasse til din indretning. Tag et kig på udvalget og vælge den, der passer til dit hjem! Er du lidt usikker på, hvilken en du skal købe? Kom ind til et af vores showrooms og skab dig en ordentlig idé om de muligheder, der findes med vores TV-bænke.