Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Tv-bænke i alle størrelser

En tv-bænk fra Trademax er til dig som ønsker at have dit fjernsyn og andre underholdningsenheder stående på et flot møbel som vil give dit fjernsyn en smuk placering som samtidig vil pryde din stue. Vi forhandler et stort udvalg af forskellige tv-møbler lavet i holdbare materialer, som sikrer en stabil støtte til dit tv og andre enheder og som samtidig har en lang levetid. Vi har tv-bænke til alle behov, lige fra dem som ønsker et simpelt møbel til tv’et eller til dig som ønsker at have rigelig med plads til dit tv og andre enheder med gode opbevaringsmuligheder. Vores tv-bænke fås i forskellige størrelser udformet i forskellige materialer og med et stort udvalg af farver.

Ved at bestille en tv-bænk fra vores side får du mulighed for at vælge dit personlige tv-møbel i den finish og farve du ønsker, så du kan finde det møbel der passer perfekt til dit tv og dit hjem. Med gode og praktisk opbevaringsmuligheder får du plads til alt det ekstra med mulighed for at opbevare det i et møbel af højeste kvalitet i et tidsløst design.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

TV-bænke der vil give nye indtryk

Trademax ønsker at hjælpe med at give dit hjems indretning et spændende indtryk, der virkelig sidder fast. Lad os give dig inspiration til at skabe en passende stemning i din stue, hvor fjernsynet er sat i centrum, uden at det blander sig for meget. Vores TV-bænke er både diskrete og praktiske, når det kommer til at fremhæve de vigtigste detaljer i hjemmet. Personliggør din indretning. Ønsker du en nem løsning til dit TV eller har du dekorere rundt dine ynglings elementer? Vi har helt sikkert en løsning for dig, uanset hvad du stræber efter. Her er et bredt udvalg af medie-møbler i forskellige farver, former og materialer, som du nemt kan tilpasse til din indretning. Tag et kig på udvalget og vælge den, der passer til dit hjem! Er du lidt usikker på, hvilken en du skal købe? Kom ind til et af vores showrooms og skab dig en ordentlig idé om de muligheder, der findes med vores TV-bænke.