Boblebad og massagebadekar

Drømmer du om at flyde i et boblebad, jacuzzi eller massagebadekar? Nu har du endelig råd til at købe et eget boblebad og bringe dit badeværelse eller hjemmespa til nye højder! Hos os finder du et bredt udvalg af boblebade, jacuzzi og massagebadekar fra kendte mærker. Uanset om du leder efter et lille massagebadekar eller en jacuzzi for to, så har vi flere forskellige modeller at vælge mellem. Vi har kar der kan placeres fritstående, mod væg eller i hjørne.

Billige boblebade af høj kvalitet

De seneste år er efterspørgslen af boblebade og massagebadekar øget dramatiskt og det kan vi på Trademax virkelig godt forstå. Hvad kan være herligere end at synke ned blandt varme bobler efter en lang, slidsom dag? Et boblebadekar er utviveligt en utroligt god investering for krop, sjæl samt bolig og kan forvandle dit triste badeværelse til et luksuriøst spa. Trademax tilbyder boblebadekar, jacuzzi og massage badekar af høj kvalitet udstyret med tilforladelige sikkerhedsfunktioner og ekstrafunktioner. Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål om vores mange modeller!

Når du skal investere i et boble- eller massagebadekar, er det en god idé at nøje overveje de funktioner du ønsker samt hvilket design, hvilken form samt størrelse, der passer til netop dit badeværelse. Hvis du vil have blød afslapningsmassage, er et bundmonteret luftsystem med massage under kroppen den perfekte oplevelse. Foretrækker du derimod en hårdere massage, kan anatomiskt anbragte side- og rygdyser være noget for dig. Er det egentid i badet eller mulighed for bad med flere, som er en prioritet for dig? Trademax har både 1-personers og 2-personers boblebade. Hvis du også vil kunne tag et brusebad i karret vil en praktisk brusevæg i glas være et smart tillæg!

Lad dig inspirere af vores brede udvalg og find boblebadet fra dine drømme hos Trademax allerede i dag! Du får alt leveret hjem til døren, på en tid der passer dig. Det kan ikke være nemmere! Derefter er du klar til at nyde dejlig varme, behagelig massage og ultimativ afslapning for krop og sind, hver dag.