Brusetilbehør til alle badeværelser

Viser 14 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Med brusetilbehør kan du forandre helhedsindtrykket i dit badeværelse. Brusetilbehør giver samme effekt som hjemmets øvrige indretningsdetaljer. Gør badeværelset mere personligt med detaljer, der giver rummet det lille ekstra. Vælg mellem forskellige brusetilbehør og gør dit badeværelse til en afslappende oase hvor du kan trives, nyde øjeblikket og berolige sanserne. Vælg dit brusetilbehør hos os, så leverer vi til døren, på en tid der passer dig.

Brusetilbehør der giver det lille ekstra

Hos Trademax tænker vi på trivslen i alle hjemmets rum og værelser. At detaljerne præger hjemmet er der ingen tvivl om og det gælder selvfølgelig også indretningsdetaljerne i badeværelset. Med vores brusetilbehør, bl.a. badeforhæng og taburetter til dampkabiner, får du både praktiske løsninger og æstetisk tiltalende elementer til din indretning.

Blandt vores brede sortiment af badeforhæng kan du med stor sandsynlighed finde et produkt, der passer lige dig. Et badeforhæng giver dit badeværelse et ganske særligt og personligt præg. Samtidigt beskytter forhænget resten af badeværelset mod vandsprøjt fra bruseren eller badekarret.

Hvem har sagt at et taburet til dampkabinen skal være kedeligt?! Et smukt taburet giver med et huk bade-oplevelsen langt mere nydelse, luksus og afslapning. Du finder nogle fantastiske modeller i vores sortiment med brusetilbehør.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Højde
Farve
Funktion
Udseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne