landing-top-banner

Cyber Monday udsalg 2021

Flere kendte varemærker

scandinavian-choise.jpg
Logo_LaForma_fit.jpg
markslojd.jpg
Logo_WOOOD-vierkant.jpg
manor-house_brand.jpg
Mogihome_logo_fit.jpg
cloud-47.jpg
InHouse_Group_Logo-new.png
jabo_logo.png
dromvik.png
norsk-dun.jpg
hillerstorp.jpg

Cyber Monday i Danmark

Lige som Black Friday stammer Cyber Monday fra USA hvor Cyber Monday er netbutikkernes svar til Black Friday. Men hos Trademax laver vi et miks hvor tilbudsdagen gælder både fysiske butikker og online butikker. Cyber Monday fungere som en fortsætning på Black Weekend hvor du får en ekstra chance til at gøre et kup på de varer du måske missede i starten.

Der er mange fordele med at shoppe på Cyber Monday. Udover at du som kunde får fantastiske rabatter, er det også en god mulighed for at få købt årets julegaver. Måske er det desuden tid til at forkæle sig selv med den sofa du længe har kigget på. Uanset hvad du er på jagt efter vil du på Trademax have mulighed for at gøre et kup på rigtigt gode produkter til rigtigt gode priser.

Hvornår er Cyber Monday?

Mandag d. 29 november 2021 sparker vi Cyber Monday i gang. Du får en hel mandag fyldt med tilbud og rabatter, så du kan gøre et kup på en masse produkter med vanvittigt lave priser.

Hvornår blev konceptet etableret?

Cyber Monday bliver nævnt for første gang i 2005 af Ellen Davis og Scott Silverman via en pressemeddelelse fra Shop.org. I Danmark blev Cyber Monday introduceret efter Black Friday men begyndte først at blive rigtig populært i 2016. På Trademax har vi holdt Cyber Monday siden 2014 hvor vi hvert år har nedsatte priser.

Hvordan forbereder jeg mig til Cybere Monday?

Vil du undgå stress og impulskøb anbefaler vi at lave lister med det du skal bruge. Måske er det nye stole, nyt spisebord, eller en ny seng? Brug tid på at udforske Trademax udbud og sæt et hjerte på de produkter du kan lide, så er du godt forberedt til Cyber Monday.