Altansæt til alle altaner

-48%

Husarö Cafésæt

Hvidlakeret Akacie
Lagervare
1 095 kr
Vejl. pris: 2 100 kr
Du sparer: 1 005 kr
-48%

Husarö Cafésæt

Grønlakeret Akacie
Lagervare
1 095 kr
Vejl. pris: 2 100 kr
Du sparer: 1 005 kr

Med et altansæt skaber du hurtigt og nemt en hyggelig atmosfære på din altan, terrasse, eller i din have. Altanmøbler er perfekte for små pladser, eller hvis du vil dele en større plads op, for at lave et eller flere lounge rum. Mange af vores altansæt består af komfortable og praktiske borde, ofte i vejrbestandige materialer, som polyrattan. Udendørs møbler som næsten ikke kræver nogen vedligeholdelse, og som du vil have glæde af i mange somre fremover! Hos Trademax kan du finde altansæt i mange forskellige stile, så du selv kan vælge den bedste til lige præcis din altan. For altanen er en mindst lige så vigtigt del af vores hjem som hvilket andet rum, og bør ikke glemmes. Så giv din altan lidt kærlighed med et smukt altansæt fra Trademax!

Smukke altansæt der holder

Vores altansæt er rummelige og komfortable loungemøbler for hyggelige og mindeværdige timer udendørs. Udendørs møblerne er smagfuldt designet med lige eller runde forme og stilrene farver, ofte fremstillet i polyrattan som er flettet med en rund tråd af naturlig rattan karakter. Hynderne, som oftest medfølger, er tykke, bløde, og holder formen. De er anpassede til udendørs brug med et slidstærkt betræk der tåler væske og solens stråler på en fremragende måde. Vi på Trademax har en forkærlighed til udendørs møbler som kombinere stil med høj komfort og kvalitet. Derfor har vi nøje udvalgt vores altansæt, så de både er dejlige at sidde i og smukke at se på. Vælg et altansæt i din smag som bliver et rigtig indretnings lyft for din altan. Køb dit altansæt på Trademax og se frem imod mange afslappede timer i solen denne sommer, og næste og næste og næste...  

Rengøringstips for altansæt i polyrattan
Vi på Trademax vil give dig mulighed for at nyde dit altansæt, med hynder i mange skønne somre. Derfor har vi fundet loungemøbler i formstøbt polyrattan frem, med høj komfort, til et fantastisk pris. Formstøbt polyrattan skiller sig noget fra håndlavet polyrattan, udseendemæssigt. Materialet holder en høj kvalitet, er vejrbestandigt, og meget holdbart. Et altansæt i polyrattan kan stå ude hele året og klare vores nordiske klima uden problemer. Vi anbefaler dog alligevel at man bruger et møbelbetræk når udendørs møblerne ikke bruges, for at undgå unødvendig slitage. Derudover kræver det i princip ikke nogen vedligeholdelse, hvilket giver dig og din familie mere kvalitetstid sammen. Ved behov kan man tørre møblerne af med en fugtig klud, og lade det lufttørre.