Nonwood

352Produkter
Populære filter:
Sortere efter

Find dine nye havemøbler i vedligeholdelsesfri nonwood, aintwood eller polywood på Trademax.dk med nordens største udvalg. Med smart plastiktræ slipper du får at slibe, vedligeholde og pleje dine havmøbler. Nonwood har et naturligt useende men kræver til forskel fra naturtræ ingen særlig vedligeholdelse. Nyd sommer og sol med et nyt fint havesæt eller havebord i nonwood.

Hvad er nonwood?

Hvad er Nonwood? Nonwood, aintwood og polywwod er alle navne for kunstlavet, vedligeholdelsesfrit træ, d.v.s. formstøbte og strukturprintede poly-plaster med trælook. Nonwood af god kvalitet er ved første øjekast meget svært at adskille fra naturligt træ og det føles endda ægte når du glider hånden over overfladen, takket være den indprintede 3D-struktur. Til forskel fra naturtræ kræver nonwood ikke nogen særlig vedligeholdelse og materialet anses derfor være vedligeholdelsesfrit. Nonwood kan stå ude hele året men det anbefales at møblerne ovrdækkes om vinteren, for at forhindre unødvendig slitage.

Nonwood borde og stole

Nonwood bruges som træplankner til overflader og bordplader. Oftest ser du materialet som bordplade på et havebord eller cafebord i nonwood men det kanogså findes på havestole og loungesæt som detalje i ryggen, på armlænet eller som en delo af sædet. Nonwood kombineres ofte med rammer og stel i aluminium eller stål.

I alle regnbuens farver

Da Nonwood fremstilles af syntetiske materialer er det i princippet muligt at lave i alle mulige farver. Farve kan blandes i plastmassen og derved blegner møblerne ikke let som overfladen på behandlede træmøbler ellers kan gøre det. Nonwood er utroligt lysfast og vil beholde sin farve i mange år.

Filter
Funktion
Serie
Antal stole
Stil
Længde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Form
Antal siddepladser
Udseende
Farve
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage