Havemøbler i plastik

Viser 26 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Plastikstole, plastikborde og andre havemøbler i plastik er både billige, lette at håndtere og utroligt lette at vedligeholde. Havemøbler i plast kan stå ude hele året uden særlige beskyttelse. Du rengør let og kvikt dine plastk havemøbler med lidt sæbevand. Moderne plastborde og plaststole findes både i i flotte, kreative design og klassiske modeller, då du kan finde havemøbler i plast der passer dig. Der findes plastbord og plasstole til alle tegnebøger i både hvid, sort, grå og mange andre sjove farver. Trademax har utallige billige palstik havemøbler at vælge imellem, så at du kan fine netop de møbler, der passer dig

Holdbare plastik havemøbler til alle behov

Plastik er meget velegnet til udendørs brug og er derfor et af de materialer, der er mest populære blandt havemøbler. Havemøbler i plastik har mange fordele, her er nogle af disse møblers fantastiske egenskaber:

  • Vedligeholdelsesfrit
  • Vejrbestandigt
  • Slidstærkt
  • Lav vægt
  • Unikke designmuligheder
  • Utallige farver
  • Billigt at fremstille

Bevar dine plastik havemøbler i mange år

Dine plasdtole og plastborde kræver ingen særlig vedligeholdese foruden at holdes rene, dog kan det med tiden blive sværere at holde møblerne helt rene, i takt med at de slides, særligt når det gælder hvide havemøbler i plast. Almindelig rengøring kan gøres med en klud fugtet i vand blandet med brun sæbe og en smule opvaskemiddel. Brug aldrig skrappe midler, som f.eks. klor, på dine plastik havemøbler da dette kan slide og gulne dine møbler! For at gøre det meget lettere at holde dine havemøbler, kan du forsegle og beskytte overfladen med et imprægneringsprodukt til plastmøbler, for at snavs ikke skal trænge ind i de mikroskopiske ujævnheder, der dannes over årene ved normal slitage. Dermed bliver rengøringen legende let og møblernes farve bevares endnu længere! Møblerne bør genbehandles med beskyttelse 2 gange pr. år. Vores produkt Plastic Wood Sealer er velegnet til at beskytte alle slags havemøbler i plastik.

Godt design og flotte farver

En af de allerstørste fordele med plastik er at man kan forme og farve det på utallige måder. Havemøbler i plastik findes derfor i utallige kreative designs med både klassiske, abstrakte, minimalistiske og imponerede former. Fleksibilitet giver også mulighed for at designe praktiske stabelstole på mange smarte måder. Uanset om du er mest til hvid, sort, blå, rød eller pink, kan du finde plast havemøbler i netop din favoritfarve! Trademax har nordens største udvalg af havemøbler og tilbyder billige plastborde, plastole og mange andre plastik havemøbler i alle mulige farve og former. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Højde
Antal siddepladser
Farve
Antal stole
Form
Funktion
Udseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne