Carrie Aflastningsbord 120 cm Marmor

Sort/Messing

Om produktet
Oversigt
  • Varemærke:Concept 55
  • Bodplade:Marmor
  • Ben:Metal
  • Farvenavn:MessingSvart
  • Form:Rektangulære

Carrie er en serie minimalistiske borde som kombinerer bordplader af forskellige materialer, som blandt andet ægte marmor med metal af forskellige slags. Vælg mellem forskellige størrelser, former, og udførelser og tag stuen til nye højder med et Carrie-bord!

Det stilrene design gør bordene i serien Carrie perfekt til de fleste indretningsstile. Match gerne forskellige typer af borde for at skabe en helhedsfornemmelse i rummet.

Tips! Brug altid bordskåner på dit marmorbord, da marmor er et porøst materiale som er følsomt over for spild.

Ægte marmor er en natursten kan der findes mindre fordybninger eller streger i stenen. Dette er naturligt i stenens struktur og derfor ikke en fejl. Snarere noget der giver marmoren ekstra karakter!

Vedligeholdelse
Marmor er et materiale som er ekstra følsomt mod spild. Derfor er det vigtigt at du altid tørre overfladen af med det samme, hvis du kommer til at spilde. Marmor er ekstra følsomt mod syre som for eksempel vin, kaffe, og juice. Brug rengøringsprodukter som er beregnet til natursten. For daglig rengøring, brug en fugtig klud med lidt sæbe.

Serien Carrie
Carrie er en serie smukke borde i minimalistisk design. Serien kombinerer bordplader af forskellige materialer, som blandt andet ægte marmor med metal af forskellige slags. Vælg mellem forskellige størrelser, former, og udførelser og tag stuen til nye højder med et Carrie-bord!

Mål & Detaljer
Produktbeskrivelse
Levering
Kundeservice
Varemærke
31%
2 495
,-
Du sparer:1 100,-
Forventet leveringstid 5-10 hverdage
Prismatch
14 dages fortrydelse
Hjemmelevering
Trustpilot
Dette er godt
Dette er godt
ole jensen 2020-08-14
meget venlig betjening.
meget venlig betjening.
inge 2020-08-14