Noelia Midtermodul Velour

- Mørkegrå

Om produktet
Oversigt

Noelia er en sofaserie som har alt du søger! Her finder du multifunktionelle modulsofaer, lænestole, og puffer i diverse udførelser. Dette midtermodul er fin i sin form med smidige ben som giver møblet et smukt løft og har medfølgende løs pude.

Udover en det fantastiske moderne design med et betræk af velour, har modulsofaen kvalitet af bedste slags. Sofaen har faste siddehynder som holder sig på plads og tilbyder skøn støtte som passer de fleste. Noelia har en jævn komfort takket være sofaens ramme og dens hynder er opbygget af nozag fjedre.

Den stilrene velour giver møblet og dit hjem en elegance som passer til alle tilfælde. Match gerne med andre møbler fra samme serie for at skabe et ensartet indtryk i din indretning.

Serien Noelia
Serien Noelia består af tidløse sofaer, lænestole, og puffer. Møblerne har et moderne design og stor fleksibilitet, hvilket gør at de passer ind i de fleste hjem! Kombinere lige som du har lyst ved at bruge midtermodulet som lænestol, eller skab en hyggelig hjørnesofa. Noelia tilbyder i linned tekstur og smuk velour. Vælg blandt en række forskellige modeller og farver til en god pris!

Mål & Detaljer
Produktbeskrivelse
Levering
Kundeservice
2 995
,-
Forventet leveringstid 6-8 uger
Prismatch
10 års garanti
14 dages fortrydelse
Trustpilot
Det var dejlig nemt i forhold til bobo
Det var dejlig nemt i forhold til bobo, som jeg valgte fra og tog jer i stedet for, jeg vil ikke give stjerner endnu , men efter levering,
dorrit sandahl 2020-09-26
super sted at købe god betjening
super sted at købe god betjening
victoria stuart h eiming 2020-09-26