Seng & Madras Vedligeholdelse Tekstil

Bed Conditioner

Artikelnummer:: 161158
Antal
1

Mål & Detaljer

Øvrigt
VaremærkeLeather Master
SerieLeather Master
Farve
UdseendePlast
youtube thumbnail

Produktbeskrivelse


Denne pakke indholder produkter til vedligeholdelse/pletfjernelse af top- og springmadrasser. I sættet indgår Textile Cleaner og Stain Away. 

Textile Cleaner
En mild og effektiv rengøringsvæske til de fleste textiler. Anbefales at benyttes 2-4 gange pr. år eller ved behov. Textile Cleaner er en skumrens til beskidt/nusset textil. Støvsug først textilet, skyld derefter en mikrofiberklud med vand og vrid størstedelen af vandet ud. Klæd mikrofiberkluden rundt om polyetersvampen og applicer Textile Cleaner på kluden. Rengør i forskellige retninger for at "opfange" snavset med kluden. Skrub i cirkelbevægelser på eventuelle pletter udefra og ind mod pletten. Efterlad ydercirklen fugtig for at undgå at der dannes ringe/kant. Ved rengøring af pletter, rengør hele delen fra søm til søm. Lad madrassen tørre helt og støvsug derefter restpartikler. Bemærk! Testes altid på en lille skjult overflade, for eventuel farveoverførsel inden arbejdet påbegyndes.  

Stain Away
Et pletfjerningsprodukt der løsner de fleste pletter, såsom rødvin, blod, kaffe m.m. Produktet har antibakterielle egenskaber. Før behandling bør du støvsuge textilet omhyggeligt. Tryk skummet ud på pletten, bearbejd derefter overfladen med en ren polyetersvamp udefra og ind mod pletten (gnid ikke) og afslut mmed yderligere skum på pletten. Efterlad skummet på overfladen og lad textilet slevtørre helt. Hvis pletten ikke er forsvundet helt, gentages behandlingen. Eftervaske ved behov den bearbejdede overflade med Textile Cleaner. Hvis det er muligt kan textilet maskinvaskes. Brug ikke Stain Away på textil, der ikke tåler vand. Bemærk! Testes altid på en lille skjult overflade, for eventuel farveoverførsel inden arbejdet påbegyndes. Benyt gerne engangshandsker.

Indhold
- 2x400 ml
- Mikrofiberklud
- Polyetersvamp
- Vedligeholdelsesråd og pletguide. 

Varemærke

Leather Master

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 89 88 22 82 eller skriv til info@trademax.dk

Vores profesionelle medarbejdere kan hjælpe dig med produktspørgsmål og råd om dit køb på e-mail samt telefon

Åbningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag - Søndag:
  Lukket
 • Juleaften 24. Dec:
  Lukket
 • 1. Juledag 25. Dec:
  Lukket
 • 2. Juledag 26. Dec:
  Lukket
 • Nytårsaften 31. Dec:
  Lukket