Celine veloursseng 160x200 hård Latex

sort

Artikelnummer:: 622071
Gør dine valg
Sort
+ 0,-
Sort
Beige
+ 0,-
Beige
Lyserød
+ 2 000,-
Lyserød
Vælg farvenavn
Vælg tilbehør

Mål & Detaljer

Mål
Bredde160 cm
Længde200 cm
Højde56 cm
Springmadras højde19 cm
Topmadras højde8 cm
Sokkel/Ben højde13 cm
Springbund29 cm
Sengemål160x200 cm
Materiale
MaterialeTekstil
TopmadrasLatex
BenMetal
BeklædningVelour
Antal
Komfortzoner (st)7
Øvrigt
VaremærkeDrömvik
SerieCeline
FarvenavnSort
Farve
Hårdhedsgrad/FasthedsgradFast
SengegavlUden sengegavl
GavlUden sengegavl
Fjedring boksmadrasBonell
Fjedring springmadrasPocket
TypeKontinentalseng
KvalitetPlus
UdseendeVelour
Navn på stoffetD 24
Garanti10 år

Produktbeskrivelse

Serien Celine tilbyder kontinentalsenge af høj kvalitet med fantastisk komfort og matchende smukke tuftet sengegavle. Med en Celine seng får du en utrolig komfort og kvalitet, og du vil glæde dig til at gå i seng hver aften!

Kontinentalsengen Celine er klædt i eksklusivt velour hvilket bidrager til en luksuriøs og hyggelig fornemmelse i dit soveværelse. Vælg mellem tre forskellige farver; sort, beige eller lyserød.

Vælg komfort
Med sengen fra Celine serien vælger du selv hvilken komfort du ønsker. Vælg mellem en seng med fast, middel eller middel/fast komfort og skræddersy på den måde en seng efter lige præcis dine behov og ønsker.

Boksmadras
Boksmadrassen består af bonell fjedre. Dette er et system af tætsiddende fjedre som er forankrede i hinanden. Denne forankring fordeler trykket jævnt over hele boksmadrassen. Bonell fjedrende bidrager på den måde til en stabil grund for din seng.

Springmadras
Springmadrassen består af pocketfjedre i 7 zoner. Pocket systemet er opbygget på den måde at hver fjeder er placeret i en egen blød pose som sidder sammen med posen ved siden af. På den måde påvirker fjedrende ikke hinanden og giver derfor en dejlig trykaflastning som følger kroppen godt.

Vælg topmadras
Topmadras med latex:Denne topmadras består af latex, hvilket er et elastisk og formbart materiale der tilpasser sig efter din krop på en utrolig måde. Ved at virke tilbage-trykkende der hvor din krop synker mest ned skabes et modstand som giver dig rigtig godt komfort og støtte.

Topmadras med memoryskum:Denne topmadras har en kerne af memoryskum, hvilket har lignende egenskaber som en madras i latex. Memoryskum tilpasser og former sig efter din krop ud fra kropsvarmen. Dette betyder at den støtter ekstra meget på de kritiske punkter som for eksempel nakke, lænd og skuldre.

Serien Celine
Celine er en serie af høj kvalitet med fantastisk komfort og matchende smukke tuftet sengegavle. Med en Celine seng får du en utrolig komfort og kvalitet, og du vil glæde dig til at gå i seng hver aften!

Sengegavl medfølger ikke!

Varemærke

Drömvik
Drömvik

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 89 88 22 82 eller skriv til info@trademax.dk

Vores profesionelle medarbejdere kan hjælpe dig med produktspørgsmål og råd om dit køb på e-mail samt telefon

Åbningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag - Søndag:
  Lukket
 • Juleaften 24. Dec:
  Lukket
 • 1. Juledag 25. Dec:
  Lukket
 • 2. Juledag 26. Dec:
  Lukket
 • Nytårsaften 31. Dec:
  Lukket