Select No 1 Komplet Sengepakke 210x210

Lysegrå/Sort

Om produktet
Oversigt

Select er en serie bestående af seks solidt konstruerede kontinentalsenge med smukke tilbehør i form af sengegavle, sengeben og puder. Select No 1 Komplet Sengepakke indeholder en stabil seng med slidstærkt stof og topmadras med behagelig komfort, ben, samt sengegavl.
Sengen er opbygget på en stabil boksmadras med træramme og har en springmadras med pocketfjedre. Med en topmadras i profileret skum, klædt i strækstof skabes en behagelig komfort. Profileret skum gør også at topmadrassen ånder og fire kroppen en jævn og god støtte.

Select No 1 fås i to farvevalg, grå og mørkegrå. Madrassens stof kan tages af. hvilket gør det nemt at vaske ved behov. Vaskes i 60°C.
De tilhørende ben er af sort træ. Tilhørende sengegavl medfølger.

SELECT SERIEN
Select er en serie bestående af seks solidt konstruerede kontinentalsenge med smukke tilbehør i form af sengegavle, sengeben, og puder. Select kontinentalsenge er gradueret fra No 1 til No 6.
Gradueringen grunder sig i sengens struktur og materialer. For eksempel er select No 1 en seng med standard komfort som fås i to farver og har tilhørende topmadras samt en type ben.
Select No 6 som er den højeste graduerede seng har en utrolig luksuriøs og unik struktur der stikker ud af mængden på det store senge marked. Til Select No 6 har du fire valg af farver, tre valg af topmadrasser, samt seks valg af ben. Select serien giver dig et bredt udbud af kvalitetssenge med valgbare tilbehør hvilket gør det nemt at finde en seng der passer dine behov og ønsker. Både når det gælder udseende og komfort.

HVILKEN SENG PASSER DIG?
Select No 1 Kontinentalseng er en stabil seng med slidstærk stof og topmadras med behagelig komfort.

Select No 2 Kontinentalseng er en seng af god kvalitet og som ånder rigtig godt.

Select No 3 Kontinentalseng er en seng med høj kvalitet og komfort, til en utrolig god pris.

Select No 4 Kontinentalseng er perfekt til dig der vil være med og skabe din egen seng! Med mange valgmuligheder kan du skabe en unik seng der passer lige præcis dig.

Select No 5 Kontinentalseng er en luksuriøs seng med fantastisk progressiv støtte til hele kroppen. Denne seng byder på flere valgmuligheder, både til udseende og madras struktur.

Select No 6 Kontinentalseng er en utrolig luksuriøs  seng med den bedste komfort du kan tænke dig! Med mange valgmuligheder og tilbehør kan du skabe en seng efter lige præcis dine behov og ønsker.

Mål & Detaljer
Produktbeskrivelse
Levering
Kundeservice
Varemærke
5 995
,-
Forventet leveringstid 12-20 hverdage
Prismatch
10 års garanti
14 dages fortrydelse
Farvenavn:Lysegrå
Lysegrå
+ 0,-
Mørkegrå
+ 0,-
MedfølgerSengegavl
Sengegavl Bas 210 cm
Info
Trustpilot
Nem hjemmeside god service
Nem hjemmeside god service
Gitte Marie Louise Hansen 2020-07-31
GOD KUNDESERVICE…
Bestilt en festtelt med sider udefra billederne, men det viste sig at være uden sider. Trademax tog ansvar for fejle, og har bestilt den rigtig telt med sider uden meromkostning, Dejligt at møde et firma som tager ansvar. GOD KUNDESERVICE Jacob!
Kevin 2020-07-30
Tilbehør
Randy Madrasbeskyttelse 210x210
499
,-
Select Pude Bas
179
,-