Elite Lyx Komplet Sengepakke 180x200 Sort

-41%
Artikelnummer:: 507513
 • Elite Lyx Komplet Sengepakke 180x200 Sort - | Trademax.dk
 • Elite Lyx Komplet Sengepakke 180x200 Sort - | Trademax.dk
 • Elite Lyx Komplet Sengepakke 180x200 Sort - | Trademax.dk
 • Elite Lyx Komplet Sengepakke 180x200 Sort - | Trademax.dk
 • Elite Lyx Komplet Sengepakke 180x200 Sort - | Trademax.dk
 • Elite Lyx Komplet Sengepakke 180x200 Sort - | Trademax.dk
 • Elite Lyx Komplet Sengepakke 180x200 Sort - | Trademax.dk
 • Elite Lyx Komplet Sengepakke 180x200 Sort - | Trademax.dk
 • Elite Lyx Komplet Sengepakke 180x200 Sort - | Trademax.dk
 • Elite Lyx Komplet Sengepakke 180x200 Sort - | Trademax.dk
Gør dine valg
LagervareForventet leveringstid: 12-20 hverdage.
Antal:
Du har allerede valgt alle tilgængelige eksemplar
FRI FRAGT! Gælder nye køb over 4995 kr. t.o.m. den 10/12
14 dages fortrydelse
Selvvalgt leveringstid
Bestil i dag – vælg udskudt levering
youtube thumbnail

Produktinformation

Elite kontinentalseng passer til dig som ønsker fuld valgfrihed fra design til komfort. Sengen findes i fire forskellige varianter, fre en enklere basisvariant til en eksklusiv luksusvariant: Elite kontinentalseng Basic, Elite kontinentalseng Comfort, Elite kontinentalseng Premium, samt Elite kontinentalseng Lyx. Se længere nede for mere information om Elite sengeserie. 

Elite kontinentalseng kan tilbyde den bedst mulige sengekomfort takket være tre lager af madrasser. Sengen har svensktilværkede fjedre der holder den høje kvalitet, samt en stabil håndlavet træramme og en høj fjedrebund med bonellfjedring. Vælg den overmadrass der passer dig bedst. Elite kontinentalsenge giver dig nemlig mulighed for selv at bestemme hårhedsgrad - medium eller fast. Elite kontinentalseng er med det nye design, meget mere end bare en seng. 

Vælg Overmadrass
- Overmadrass 30 kg koldskum. En 9 cm tyk overmadrass der både er følsom og behagelig. Overmadrassens kerne består af 35 kg koldskum der giver den fantastiske liggekomfort. Koldskummet gør at madrassen holder sin oprindelig form over længere tid. Overmadrassen har et aftageligt betræk. 
- Overmadras Latex. Overmadras med en kerne af latex som gør at madrassen former sig efter kroppen. Latex er et naturmateriale der er selvventilerende og har en lang holdbarhed. Overmadrassen har et aftageligt betræk. 9 cm i tykkelse. 
- Overmadrass 45 kg koldskum. En tyk overmadrass med en kerne af 45 kg koldskum der giver en god kvalitet og liggekomfort. En følsom overmadrass der former sig efter kroppen. Madrassen ahr et aftageligt betræk. 

Vælg ben
- Metal
- Eg ben
- Sorte træben 

Komplet sengepakke inkl. valgfri overmadrass, sengegavl og ben. 
OBS!
 Prisen variere ud fra dine valg. 

Elite bed serien - Hvad er forskellen mellem sengene?

Elite er en serie af senge, der består af både kontinentale senge og rammesenge. I serien findes fire forskellige varianter af kontinentalsenge i forskellige prisklasser og komfort. Trods ligheden på sengene, skiller de sig ud i opbygningen, hvilket også påvirker den endelige pris på sengen. Kontinentalsengen består af tre forskellige madrasser: Overmadrass, mellem madrass mellem og bund madrass. Det som udgør forskellen på kontinentalsengene er, hvordan bund og mellem madrassen er sat sammen. Elite kontinetalseng Basic har f.eks. en mere enkel struktur, mens Elite kontinentalseng Lyx har højere krav til bund og mellemmadrassens funktion, som giver den fantastiske liggekomfort og som holder sig stabil over en længere periode. Overmadrassen vælger du selv til den sengen du ønsker.

- Elite kontinentalseng Basic
Mellemmadras: Svensk Original Pocket. En vendbar madras med varmebehandlet pocketfjedre med 230 fjedre/m². Pocketfjedring med enkelt indpakket fjedre, disse arbejder uafhængigt af hinanden og følger alle dine bevægelser. Mellemmadrassen giver god trykaflastning for din krop. Lang holdbarhed. Vælg mellem fast (2,0 mm tyk tråd) og medium (1,8 mm tyk tråd). Sengebunden er 22cm høj og har varmebehandlet bonellfjedring med 115 fjedre/m² (2,2mm tyk tråd).

- Elite kontinentalseng Comfort
Mellemmadrass: Svensk 5-zoners pocketfjedring, 230 fjedre/m². Pocketfjedring med enkelt indpakket fjedre, disse arbejder uafhængigt af hinanden og følger alle dine bevægelser. Madrassen har fem komfort zoner som giver varierende støtte og komfort til forskellige dele af kroppen. Vælg mellem fast (2,0 mm tyk tråd) og medium (1,8 mm tyk tråd). Sengebunden har varmebehandlet bonellfjering med 115 fjedre/m² (2,2mm tyk tråd). Ekstra høj sengebund for bedre komfort.

- Elite kontientalseng Premium
Mellemmadrass: Svensk prrmiumpocket. Vendbar, denne har pocketfjedring med en tæthed på 230 fjedre/m². Pocketfjedringen har en god trykaflastning, følsomhed og holdbarhed med 6-Varvs pocketfjedring og en ekstra høj mellemmadrass på 20cm. Madrassen har fem komfort zoner, der giver varierende støtte til forskellige dele af kroppen. Vælg mellem hårdhederne, fast (2,0 mm tyk tråd) og medium (1,8 mm tyk tråd). Bonellfjering 115fjerer/m² (2,2 mm tyk linje). Ekstra høj bundmadrass for bedre komfort.

- Elite kontinental seng Lyx
Mellemmadrass: Luksuriøs 5-zoners MLS pocket med X-pocket top. Madrassen har flere separate lag, der giver dig en madras med en fantastisk respons, optimal støtte og trykaflastning. Madras er opdelt i 5 zoner for optimal tilpasning af ryggen. Mellemmadrassen er vendebar, og har pocketfjedring med en tæthed på 230 fjedre/m². Pocketfjedringen har en fremragende følsomhed og holdbarhed med sin 6-Varvs pocketfjedring og en ekstra høj mellemmadrass. Madrassen har fem komfort zoner, der giver varierende støtte og komfort til forskellige dele af kroppen. Vælg mellem hårdhedsgraderne, fast (2,0 mm tyk tråd) og medium (1,8 mm tyk tråd). Bonellfjering med 115 fjedre/m² (2,2 mm tyk tråd). Ekstra høj bundmadrass for bedre komfort.

Specifikationer

Øvrigt
SerieElite
FarvenavnSort
Farve
TypeKontinentalseng 180, Seng 180
Hårdhedsgrad/FasthedsgradFast/Fast
SengegavlLav dybhæftet med knapper
Komplet sengepakkeJa
Navn på stoffetAda
BenSorte
Materiale
TopmadrasHypersoft
Springmadras Lyx 5-zone pocket
BenSorte ben
Mål
Bredde180 cm
Længde200 cm
Højde61 cm
Topmadras højde9 cm
Størrelse180x200 cm
Springmadras højde18 cm
Springbund22 cm

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 89 88 22 82 eller skriv til os på info@trademax.dk.

Vores profesionelle medarbejdere kan hjælpe dig med produktspørgsmål og råd om dit køb på e-mail samt telefon

Åbningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag - Søndag:
  Lukket
 • 23. Juni:
  Lukket

Kunder, der kiggede på dette produkt, kiggede også på

EVELINA TV-Bord

EVELINA TV-Bord

Hvid Højglans
Lagervare
3 895 kr
Vælg antal

Anbefalede produkter