Select sengegavl 160 cm dybt tuftet

Blå

Artikelnummer: 661527
Gør dine valg
Ellie 1
+ 0,-
Ellie 1
Ellie 2
+ 0,-
Ellie 2
Ellie 3
+ 0,-
Ellie 3
Ellie 4
+ 0,-
Ellie 4
Vælg stof
Antal
1

Mål & Detaljer

Mål
Bredde160 cm
Højde131 cm
Øvrigt
SerieSelect tillbehör
FarvenavnSortGrå
Farve
StofEllie 1
SengegavlDybt tuftet Sengegavl 160 cm
KvalitetLyx

Produktbeskrivelse

Select Dybt Tuftet Sengegavl er en meget luksuriøs sengegavl i fin tekstil. Det er og har under en længere tid været meget populært med lige præcis dybt tuftet sengegavle - og vi forstår hvorfor! Det dybt tuftede design kan løfte ethvert soveværelse. Ved at matche seng med en sengegavl bliver det med det samme mere indbydende og luksuriøst!

Denne sengegavl findes i flere forskellige størrelser og passer til Select Kontinentalseng No 3 - No 6. Ligesom sengene findes sengegavlene også fire forskellige farver; lysegrå, mørkegrå, beige og blå. Hvilken er din favorit?

SELECT SERIEN
Select er en serie bestående af seks solidt konstruerede kontinentalsenge med smukke tilbehør i form af sengegavle, sengeben, og puder. Select kontinentalsenge er gradueret fra No 1 til No 6.Gradueringen grunder sig i sengens struktur og materialer. For eksempel er select No 1 en seng med standard komfort som fås i to farver og har tilhørende topmadras samt en type ben.Select No 6 som er den højeste graduerede seng har en utrolig luksuriøs og unik struktur der stikker ud af mængden på det store senge marked. Til Select No 6 har du fire valg af farver, tre valg af topmadrasser, samt seks valg af ben. Select serien giver dig et bredt udbud af kvalitetssenge med valgbare tilbehør hvilket gør det nemt at finde en seng der passer dine behov og ønsker. Både når det gælder udseende og komfort.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 89 88 22 82 eller skriv til info@trademax.dk

Vores profesionelle medarbejdere kan hjælpe dig med produktspørgsmål og råd om dit køb på e-mail samt telefon

Åbningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag - Søndag:
  Lukket
 • Juleaften 24. Dec:
  Lukket
 • 1. Juledag 25. Dec:
  Lukket
 • 2. Juledag 26. Dec:
  Lukket
 • Nytårsaften 31. Dec:
  Lukket