Noelia Modulsofa med Chaiselong Vendbar Velour

Sort

Om produktet
Oversigt
  • Farvenavn:SortGrå
  • Farve:
  • Udseende:Velour
  • Stil:Moderne
  • Serie:Noelia

Noelia er en sofaserie som har alt du søger! Her finder du multifunktionelle modulsofaer, lænestole, og puffer i diverse udførelser.

Udover en det fantastiske moderne design med et betræk af linnedstruktur, har modulsofaen kvalitet af bedste slags. Sofaen har faste siddehynder som holder sig på plads og tilbyder skøn støtte som passer de fleste. Noelia har en jævn komfort takket være sofaens ramme og dens hynder er opbygget af nozag fjedre.

For at forstærke komforten og hygge-fornemmelsen medfølger de løse puder også. Den stilrene linned tekstur giver sofaen og dit hjem en elegance som passer til alle tilfælde.

Serien Noelia
Serien Noelia består af tidløse sofaer, lænestole, og puffer. Møblerne har et moderne design og stor fleksibilitet, hvilket gør at de passer ind i de fleste hjem! Kombinere lige som du har lyst ved at bruge midtermodulet som lænestol, eller skab en hyggelig hjørnesofa. Noelia tilbyder i linned tekstur og smuk velour. Vælg blandt en række forskellige modeller og farver til en god pris!

Mål & Detaljer
Produktbeskrivelse
Levering
Kundeservice
23 495
,-
10% ekstra rabat! Kode:
3d 12h 27m 4s
Gælder også tilbudsvarer. Angiv koden i kassen.
Forventet leveringstid 6-8 uger
Prismatch
10 års garanti
14 dages fortrydelse
Trustpilot
Nem hjemmeside god service
Nem hjemmeside god service
Gitte Marie Louise Hansen 2020-07-31
GOD KUNDESERVICE…
Bestilt en festtelt med sider udefra billederne, men det viste sig at være uden sider. Trademax tog ansvar for fejle, og har bestilt den rigtig telt med sider uden meromkostning, Dejligt at møde et firma som tager ansvar. GOD KUNDESERVICE Jacob!
Kevin 2020-07-30
Tilbehør
Stofbeskyttelse & Rens til Møbler
349
,-
Stofbeskyttende Imprægnering til Møbler
329
,-
Noelia Puf Velour
2 195
,-