Noelia Daybed

- Hørgrå

Om produktet
Oversigt

Noelia er en sofaserie som har alt du søger! Her finder du multifunktionelle modulsofaer, lænestole, og puffer i diverse udførelser.

Udover en det fantastiske moderne design med et betræk af linnedstruktur, har modulsofaen kvalitet af bedste slags. Sofaen har faste siddehynder som holder sig på plads og tilbyder skøn støtte som passer de fleste. Noelia har en jævn komfort takket være sofaens ramme og dens hynder er opbygget af nozag fjedre.

For at forstærke komforten og hygge-fornemmelsen medfølger de løse puder også. Den stilrene linned tekstur giver sofaen og dit hjem en elegance som passer til alle tilfælde.

Serien Noelia
Serien Noelia består af tidløse sofaer, lænestole, og puffer. Møblerne har et moderne design og stor fleksibilitet, hvilket gør at de passer ind i de fleste hjem! Kombinere lige som du har lyst ved at bruge midtermodulet som lænestol, eller skab en hyggelig hjørnesofa. Noelia tilbyder i linned tekstur og smuk velour. Vælg blandt en række forskellige modeller og farver til en god pris!

Mål & Detaljer
Produktbeskrivelse
Levering
Kundeservice
5 495
,-
Forventet leveringstid 6-8 uger
Prismatch
10 års garanti
14 dages fortrydelse
Trustpilot
Meget tilfreds med Tv-Skab I Massivt…
Meget tilfreds med Tv-Skab I Massivt Mangotræ. Blev leveret som aftalt
Philip 2020-09-23
God til samme arbejde!
God til samme arbejde!
Rukiye coban 2020-09-22