Carrie TV-bord 145 cm Marmor

Hvid/Grå/Sort

-24%
Artikelnummer:: 663679
Antal
1

Mål & Detaljer

Mål
Bredde145 cm
Højde55 cm
Dybde40 cm
Bordplade tykkelse2 cm
Materiale
MaterialeMetalMarmor
BenMetal
BodpladeMarmor
Øvrigt
VaremærkeConcept 55
SerieCarrie
FarvenavnHvidSortGrå
Farve
FormRektangulære
StilModerne
StilModerne
UdseendeMetalMarmor

Produktbeskrivelse

Carrie er et elegant TV-bord med en rektangulær form. Tv-bordet har en hvid marmorplade øverst, og en grå marmorhylde marmorhylde under, begge er ægte marmor. Stellet er af metal. Det stilrene design, gør at bordet i serien Carrie passer ind i de fleste indretningsstile. Match gerne flere størrelser i rummet, for at skabe helheden af Carries design.

Ægte marmor er en natursten, derfor kan der findes mindre fordybninger eller streger i stenen. Dette er naturligt i stenens struktur og er derfor ikke en fejl. Nærmere noget der giver marmoren ekstra karakter!

Vedligeholdelse
Marmor er et materiale som er ekstra følsomt mod spild. Derfor er det vigtigt at du altid tørrer overfladen af med det samme, hvis du kommer til at spilde. Marmor er ekstra følsomt mod syrer som for eksempel vin, kaffe, og juice. Brug rengøringsprodukter som er beregnet til natursten. For daglig rengøring, brug en fugtig karklud med lidt sæbe. Beskyt evt. dit bord med Marble & Stone Protector Tips! Brug altid bordskåner på dit marmorbord, da marmor er et porøst materiale som er følsomt over for spild.

Carrie Serien
Carrie er en serie smukke borde i minimalistisk design. Serien kombinerer bordplader af forskellige materialer, som blandt andet ægte marmor med metal af forskellige slags. Vælg mellem forskellige størrelser, former, og udførelser og tag stuen til nye højder med et Carrie-bord!

Varemærke

Concept 55

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 89 88 22 82 eller skriv til info@trademax.dk

Vores profesionelle medarbejdere kan hjælpe dig med produktspørgsmål og råd om dit køb på e-mail samt telefon

Åbningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag - Søndag:
  Lukket
 • Juleaften 24. Dec:
  Lukket
 • 1. Juledag 25. Dec:
  Lukket
 • 2. Juledag 26. Dec:
  Lukket
 • Nytårsaften 31. Dec:
  Lukket