Eksklusiv Rund Pool Fritstående

350x150 cm

Artikelnummer:: 545466
Vælg tilbehør

Mål & Detaljer

Mål
Bredde350 cm
Længde350 cm
Højde150 cm
Antal
Antal Pumper1
Antal liter19000
Øvrigt
SerieExklusiv
Spænding (V)220 V

Produktbeskrivelse

Poolpakke med en eksklusiv rund pool der har en rigtig stabil pool ramme og som leveres med højkvalitative komponenter som f.eks et kraftfuldt sandfilter og en rustfri stige.

Det er stålvæggen tykkelse der er afgørende for poolens stabilitet. Denne pool har en dybde på 150 cm har en 0,8 mm tyk stålvægs der er galvaniseret og klædt i et lag polyester. En profileret skinne sætter stålvæggen sammen og gør poolen nem at samle da stålvæggen ikke skal skrues sammen med hånden. En profileret skinne giver desuden ekstra stabilitet.

Standardkonfiguration er en blå liner på 0,6 mm. Poolens liner sættes fast efter montering af topskinnerne på indersiden af poolen. Nemt at bytte liner da eventuelle kantstene ikke skal fjernes først.

I pool pakken medfølger et kraftfuldt sandfilter på 4 m³/h, komplety overløb udrustet med indløbsdyse, vinterprop, låg til bundsugning, og filtersand. Desuden en eksklusiv rustfri stige med 2x5 trin og en platform. Stigen har en skridsikker overflade. Rørsystem med diameteren 50 mm for en forbedret vandstrøm, forbedret filtration, og nemmer at tilslutte et varmesystem. I pool pakken medfølger respektive antal slanger, kugleventil, vinkler, og koblinger som kræves for at bygge poolen. Inklusive bund beskyttelsesmåtte der beskytter mod skarpe formål der kan ødelægge lineren, og giver en behagelig følelse når du går på pool bunden.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 89 88 22 82 eller skriv til info@trademax.dk

Vores profesionelle medarbejdere kan hjælpe dig med produktspørgsmål og råd om dit køb på e-mail samt telefon

Åbningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag - Søndag:
  Lukket
 • Juleaften 24. Dec:
  Lukket
 • 1. Juledag 25. Dec:
  Lukket
 • 2. Juledag 26. Dec:
  Lukket
 • Nytårsaften 31. Dec:
  Lukket