Eksklusiv Oval Pool

800x420x150 cm

Artikelnummer:: 545456
Vælg tilbehør
Antal
1

Mål & Detaljer

Mål
Bredde420 cm
Længde800 cm
Højde150 cm
Antal
Antal Pumper1
Antal liter41000
Øvrigt
SerieExklusiv
Farve
Spænding (V)220 V

Produktbeskrivelse

Poolpakke med en eksklusiv oval pool som har en rigtig stabil pool ramme og som leveres med højkvalitative komponenter såsom et kraftigt sandfilter og en rustfri stige. Et udmærket valg for dig der vil grave poolen delvis eller helt ned.

Det er stålvæggens tykkelse der er afgørende for hvor stabil poolen er. Denne pool med en dybde på 150 cm har en 0,8 mm tyk stålvæg som er galvaniseret og klædt med et lag polyester. En profileret skinne sætter stålvæggen fast og gør poolen nem at installere, da stålvæggen ikke skal skrues fast. En profileret skinne giver desuden ekstra stabilitet.

Standarden er en blå liner på 0,6 mm. Lineren sættes fast efter monteringe af skinnerne, på indersiden af poolen. Det er nemt at bytte liner da eventuelle kantstene ikke skal tages af.

I pool pakken medfølger et kraftfuldt sandfilter på 11 m³/h, komplet overløb udrustet med indløbs mundstykke, vinterprop, låg til bund udsugningen og filtersand. Desuden en eksklusiv rustfri stige med 4 trin med skridsikker belægning. Rørsystemet med en diameter på 50 cm for et forhøjet vandgennemstrømning, forbedrede filtration og nemmere tilslutning til varmesystem. I pool pakken medfølger også respektive antal PVC slange, kugleventil, vinkler, og koblinger som kræves for at samle poolen. Inklusive beskyttelsesmåtte til bunden der beskytter lineren mod skarpe formål, og giver en behagelig følelse når man går på bunden. Ovale pools skal graves ned mindst 2/3 dybt.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 89 88 22 82 eller skriv til info@trademax.dk

Vores profesionelle medarbejdere kan hjælpe dig med produktspørgsmål og råd om dit køb på e-mail samt telefon

Åbningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag - Søndag:
  Lukket
 • Juleaften 24. Dec:
  Lukket
 • 1. Juledag 25. Dec:
  Lukket
 • 2. Juledag 26. Dec:
  Lukket
 • Nytårsaften 31. Dec:
  Lukket