Poolset Exclusive Oval Nedgravet

623x360x120 cm

Artikelnummer:: 563570
Vælg tilbehør
Antal
1

Mål & Detaljer

Mål
Bredde360 cm
Længde623 cm
Dybde120 cm
Materiale
MaterialeStålvæg
Øvrigt
SerieExklusiv
Farve

Produktbeskrivelse

Poolpakke med en eksklusiv rund pool der har en rigtig stabil pool ramme og som leveres med højkvalitative komponenter som f.eks et kraftfuldt sandfilter og en rustfri stige.

Det er stålvæggen tykkelse der er afgørende for poolens stabilitet. Denne pool har en dybde på 120 cm har en 0,6 mm tyk stålvægs der er galvaniseret og klædt i et lag polyester. En profileret skinne sætter stålvæggen sammen og gør poolen nem at samle da stålvæggen ikke skal skrues sammen med hånden. En profileret skinne giver desuden ekstra stabilitet.

Standardkonfiguration er en blå liner på 0,6 mm. Poolens liner sættes fast efter montering af topskinnerne på indersiden af poolen. Nemt at bytte liner da eventuelle kantstene ikke skal fjernes først.

I pool pakken medfølger et kraftfuldt sandfilter på 6 m³/h, komplety overløb udrustet med indløbsdyse, vinterprop, låg til bundsugning, og filtersand. Desuden en eksklusiv rustfri stige med 3 trin. Stigen har en skridsikker overflade. Rørsystem med diameteren 50 mm for en forbedret vandstrøm, forbedret filtration, og nemmer at tilslutte et varmesystem. I pool pakken medfølger respektive antal slanger, kugleventil, vinkler, og koblinger som kræves for at bygge poolen. Inklusive bund beskyttelsesmåtte der beskytter mod skarpe formål der kan ødelægge lineren, og giver en behagelig følelse når du går på pool bunden. Ovale pools skal graves mindst 2/3 ned.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 89 88 22 82 eller skriv til info@trademax.dk

Vores profesionelle medarbejdere kan hjælpe dig med produktspørgsmål og råd om dit køb på e-mail samt telefon

Åbningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag - Søndag:
  Lukket
 • Juleaften 24. Dec:
  Lukket
 • 1. Juledag 25. Dec:
  Lukket
 • 2. Juledag 26. Dec:
  Lukket
 • Nytårsaften 31. Dec:
  Lukket

Kunder, der kiggede på dette produkt, kiggede også på