2038614(3).jpg

Franck&Fischer

Franck&Fischer – økologisk babylegetøj og børneindretning

Franck&Fischer er det helt rigtige varemærke til dig der leder efter miljøvenlige og fine babyprodukter. Varemærket skaber babylegetøj og børneindretning af økologisk bomuld, træ og genbrugt karton.

Hvilke Franck&Fischer produkter kan jeg finde hos Trademax?

På Trademax har vi et stort sortiment af Franck&Fischer produkter. du kan blandt andet finde den elegante uro Franck&Fischer Fly swan, træk legetøjet Franck&Fischer Mingus Fox, stofbogen Franck&Fischer Ladybird og legetæppet Franck&Fischer alma. Klik rundt i sortimentet og find dine favoritter allerede i dag!


Hvordan arbejder Franck&Fischer med holdbarhed?

Franck&Fischer bruger naturmaterialer, certificeret økologisk bomuld og FSC-certificeret træ (Forest Stewardship Council) til alt legetøj og indretningsdetaljer. Bomulden er produceret uden pesticider og sprøjtemidler og træet er fra ansvarsfuldt holdte skove. Som fyldning vælger varemærket at bruge majsfibre og genbrugt polyester.


Hvorfor skal jeg vælge Franck&Fischer?

Franck&Fischer er det første danske varemærke der er blevet GOTS-certificeret (Global Organic Textile Standards). Certificeringen fik de for deres materialevalg af økologisk bomuld, træ og genbrugt karton. Varemærket Franck&Fischer tager desuden stort hensyn til miljøet og menneskene der arbejder med at fremstille produkterne. vælg Franck&Fischer for deres smukke design, det hensyn de viser til miljøet og for de initiativ de tager for en mere holdbar verden.

Viser 8 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)